2777
2789
عنوان

سوغاتی برادرشوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1208 بازدید | 39 پست

اگه شوهرت پشتته ولشون کن توجه‌نکن . روز زن برادرشوهرم واسه مادرشو جاریم گل گرفت منم بودم واسه من نگرفت نداد .جلوی اونا فک کن چقد ضایع. بامن قهربود کارش خییلی زشت بود. یباز دیگه ام یکار دیگه کرد من اشکم درومد. الان زنش گذاشته تو کاسش میخواد جدا شه .ادم باید مواظب حرف دهنش کاری ک میکنه باشه 

parasoo1989@

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مطمئن باشید براجاریتونم خوب نبوده که میخوادجداشه

نه اینجا برعکسه اتفاقا چون جاریمو نمیشناسید. فقط انقدری بگم ک پدرش ب برادرشوهرم هی میگه تو ببخش این نمیفهمه تو بگذر توحالیش نیس تو کنار‌بیا باهاش.  اما میدونی چرا اونو گفتم چون قبل اینکه زن بگیره ب شوهرم اینا میگف صبر‌کنید بذار‌من زن بگیرم بعد ببینید زن گرفتن چجوریه🙂🙂🙂😂😂الان روش نمیشه واسه شوهرم تعریف کنه ک مشکلشون چیه ک میخواد جدا بشه

parasoo1989@
جاری تون کس دیگه ای پیداکرده 

نه نه. نگو از اول مشکل داشته از نظر چجوری بگم روان رفتار ...با هیچکس میگه رفتو امد نکنیم و من هیییچ کاری تو خونه نکنم نه غذا نه تمیز کاری ن بچه داری .توهم توطئه ی شدیید نسبت ب خانواده شوهر. ک خب داره نتیجشو میبینه دیگه متاسفانه

parasoo1989@