2777
2789
اتفاقا به نظرم الان بهتره میدونی با همین عمل های زیبایی اعتماد به نفس چقدر آدم برگشته  اینکه ب ...

اعتماد به نفس کلی آدم هم کم شده 

بعضیا هرچقدر هم کارای زیبایی انجام میدن بازم راضی نیستن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اوهوم الان انقد همه خوشگلن ک دیگه بدون عملا اعتماد بنفس ندارن😔

نه اتفاقا بنظر من اونایی که در این شرایط نچرالن از اعتماد بنفس بالایی برخوردارن. 

زیبایی طبیعیش خوبه. اگر مشکل بزرگی تو صورت باشه عمل کردنش موردی نداره. ولی واقعا بیش تر اونایی که عمل میکنن مشکل اصلیشون عدم اعتماد بنفسه که به خیال خودشون با عمل کردن برمیگرده. 

الان هم همه کار زیبایی انجام نمی‌دن لامصب هم گرونه هم باید تکرار شده مثلاً باید بری سالی یک بار هفت ...

اتفاقا اون زمان زشت و زیبا بیشتر مشخص بود

الان یه جورایی چهره ها اصالت نداره

بعد راجع به هزینه ها گفتید، اتفاقا دیده شده طرف رفته برای انجام کارهای زیبایی وام گرفته و قرض کرده