یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
نسل کم کم از بین میره چون دیگه همه بیشتر از یه بچه نمیارن
احترام و حرمت پیر ها از بین میره و وارد جاهلیت مدرن خواهیم شد
آیدان ام🌝 در ستایش نور 🌙باران زده به جانم گل داده استخوانم🍃 شبی از میان اینهمه درد ، اُمید میروید🤍 ما از اُمید نوشتیم تمام کلماتمان جوانه زدند🌱 برای سلامتی امام زمانت صلوات میفرستی؟:)♥️ آرزوهایم رو به خدایی میسپارم که یوسف را از تهِ چاه به تخت پادشاهی رساند💛
الان هم همه کار زیبایی انجام نمیدن لامصب هم گرونه هم باید تکرار شده مثلاً باید بری سالی یک بار هفت میلیون پول ژل لب بدی یا چند میلیون پول ژل زیر چشم همه که پول ندارن برن اینکارها رو کنم
ولی منم میگم قدیما زنها آرایش نمیکردم ساده بودن یه چادر سرشون میکردند کنتر جلب توجه میکردم کمتر زشت و زیبا مشخص بود
اره والا من زمان مدرسه از همه دوستام خوشگلتر بودم الان ب لطف عمل از همه زشت تر اونا كل ...
وااای دقیقا ، من تو دانشگاه برا کارشناسی از همه زیباتر بودم و کلی ازم تعریف می کردن ، اما زمان ارشدم این عملا اومد تو بورس و من از همه عقب مانده تر شدم و تو دانشگاه عملا از همه زشت ترررر بودم
آره من قبلا دماغم خوب بود همه دماغ گنده ها رفتن عمل کردن من الان دماغ گنده محسوب میشم😂
به سوی الله بازگردید قبل از اینکه به سوی او بازگردانیده شوید...من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕
آیدان ام🌝 در ستایش نور 🌙باران زده به جانم گل داده استخوانم🍃 شبی از میان اینهمه درد ، اُمید میروید🤍 ما از اُمید نوشتیم تمام کلماتمان جوانه زدند🌱 برای سلامتی امام زمانت صلوات میفرستی؟:)♥️ آرزوهایم رو به خدایی میسپارم که یوسف را از تهِ چاه به تخت پادشاهی رساند💛