2777
2789

دوتا دختر کم سن  رفتن رو صندلی مردها نشستن چون طرف اقایون خلوت بود و خانوما شلوع دوتامرده که صندلی جلوتربودن یکیش هی روشو برمیگردوند و نگاه میکرد و تیکه مینداخت دوست این اقا بهش میگفت برنگرد نگاه نکن زن و بچت گناه دارن درجواب دوستش گفت ازکجا میخواد بفهمه.... ولی هرزه ها راه خودشون رو میرفتن و دراخر باهم دوست شدن و ایستگاه باهم پیاده شدن   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه بی ادب و خز😐😐

دوست ندارم !!نه دیگه دوست ندارم!!! دیگه اطمینان به چشمای لوست ندارم *:..。o○  F  ○o。..:*عشق من به تو مثل شمردن ستاره هاست شاید فک کنی بی نهایت ولی فقط وقت تلف کردنه ➷➷چشمات برای من مثل ستاره های آسمون میمونه🫠ی دخترم که فن تعصبی نیماره
چه خز و خیل چه بی کلاس و بی لول

دخترا خیلی خفن تیپ زده بودن موها اتوکشیده ناخن کاشته و تزریق زل لب و... همه کار کرده بودن تازه روزه هم نبودن داشتن چیپس میخوردن در انظار عمومی

مردی که سوار اتوبوس میشه چرا باید باهاش رل زد؟اصلا ملاک آدما رو نمیفهمم

هیوووو: میدانم که میبینی میشنوی ؛تااین لحظه که تورا در درونم یافتم چیزی غیر ازمحبت و پناه و محافظت ندیدم ؛مرابارنج هایم تنها نگذار که من محتاجترینم به بودنت به حضورت به اراده ات و به خواسته ات؛من نمیتوانم تصمیم درست بگیرم و شجاعت و جسارت ندارم بین ماندن و رفتن گیر افتاده ام کمکم کن تا ازاین چرخه خارج شوم؛برکت باشد؛دوستت دارم مراببخش سپاسگزارم
دخترا خیلی خفن تیپ زده بودن موها اتوکشیده ناخن کاشته و تزریق زل لب و... همه کار کرده بودن تازه روزه ...

اونهمه هزینه کرده که قاپ شوهر مردمو بدزده دیگه. 

لعنت بهشون. 

خونه خراب کنا. 

دخترا خیلی خفن تیپ زده بودن موها اتوکشیده ناخن کاشته و تزریق زل لب و... همه کار کرده بودن تازه روزه ...

خب اون کسی ک تمام اینا رو انجام میده دنبال توجه دیگه......

ما سه کله پوکیم سه تا دوستیم که اکانت مون مشترک به علت ترکیدن کاربری های پی در  پی 

اونی که اینکارارو کرده پول اسنپ نداشته ؟

هیوووو: میدانم که میبینی میشنوی ؛تااین لحظه که تورا در درونم یافتم چیزی غیر ازمحبت و پناه و محافظت ندیدم ؛مرابارنج هایم تنها نگذار که من محتاجترینم به بودنت به حضورت به اراده ات و به خواسته ات؛من نمیتوانم تصمیم درست بگیرم و شجاعت و جسارت ندارم بین ماندن و رفتن گیر افتاده ام کمکم کن تا ازاین چرخه خارج شوم؛برکت باشد؛دوستت دارم مراببخش سپاسگزارم