2777
2789
عنوان

تجربه دارای عمل بینی بیاید

961 بازدید | 48 پست

اگه دکتر با وجدان میشناسین تو تهران معرفی کنین دماغ من واقعا کار خاصی نداره یه کوچولو فقد نوکشه که میخام کوچیک تر شه نه قوز داره نه انحراف نه کجه نه چیزی 

یه دکتر باوجدان میخوام که فقد ایرادشو برطرف کنه همین

دکتر معرفی کردن واقعا ترسناکه ...ببین این دکتر خودمه واقعا آدم با وحدانیه تا جایی که من و فامیلا شناختیم اما لطفاً خودتم باهاش چند جلسه صحبت کن ببین از نظر خودتم چطوریه و دقیقا عملاشم‌ خیلی طبیعی و در حد رفع نقصه، اگه خیلی طبیعی دوست نداری اصلا نرو پیشش

مسعود قاسمی فیروز آبادی، اسمشو تو گوگل بزنی شماره و آدرس اینا میاد

آقایون دعوت به دوستی ندن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عمل نکن اگه وقت نوکشه انزیم بزن چرا میخوای بری زیر تیغ حالا بد بشه چون شانسیه از نظر من  من ...

اخه میگن انزیم هم ممکنه خطرناک باشه نمیدونم به نظرت برم پیش یه دکتر برای مشاوره یه راه حل میذاره جلوی پای من؟

اخه مامان بابامو با بدبختی راضی کردم

تو چرا پشیمونیی؟

اخه میگن انزیم هم ممکنه خطرناک باشه نمیدونم به نظرت برم پیش یه دکتر برای مشاوره یه راه حل میذاره جلو ...

عزیزم اعتماد بنفستو ببر بالا الکی پول به این دکترای سهمیه ای نده 

دکتر معرفی کردن واقعا ترسناکه ...ببین این دکتر خودمه واقعا آدم با وحدانیه تا جایی که من و فامیلا شنا ...

از فانتزی و عروسکی خوشم نمیاد چون همه دماغا مثل هم شدن 

بینین خودم به چهرم میاد نمیگم قشنگه ولی به صورتم میاد تغییر انچنانی نمیخوام در حد این که فقد ایرادش برطرف شه و زشت ترم نشه

ممنون پیج هم دارن؟

عزیزم اعتماد بنفستو ببر بالا الکی پول به این دکترای سهمیه ای نده 

اره خیلیا بهم گفتن ولی اگه بتونم یه دکتر پیدا کنم که فقط یکم ایرادشو برطرف کنه و خراب نکنه خیلی خوب میشه

از این که برام مشکل تنفسی هم پیش بیاد میترسم

از فانتزی و عروسکی خوشم نمیاد چون همه دماغا مثل هم شدن  بینین خودم به چهرم میاد نمیگم قشنگه ول ...

ببین اگه واقعا نیاز خاصی به عمل نداری اصلا عمل نکن نمی ارزه پول و اینا، شایدم اصلا این دکتر قبول نکنه چون مخالف عمله برای کسایی که بینیشون ایراد کوچیک داره، ولی آره انقدر طبیعی عمل می‌کنه که مثلا من خیلیا فکر میکنن بینیم خدادادی بدون قوز و سر بالا بوده ، خیلیا از فامیل متوجه نشدن عمل کردم فقط گفتن خوشگلتر شدی

آقایون دعوت به دوستی ندن
ببین اگه واقعا نیاز خاصی به عمل نداری اصلا عمل نکن نمی ارزه پول و اینا، شایدم اصلا این دکتر قبول نکن ...

میشه عکس بینیتون و بزارید؟ 

چند وقته عمل کردید؟ 

و من یتوکل علی الله فهو حسبه*** السَّلام عَلَى الحُسَیْن ، وَعَلَى عَلیِّ بْنِ الحُسَیْنِ ، وَعَلَى أوْلادِ الحُسَیْنِ ، وَعَلَى أصْحابِ الحُسَینِ
اره خیلیا بهم گفتن ولی اگه بتونم یه دکتر پیدا کنم که فقط یکم ایرادشو برطرف کنه و خراب نکنه خیلی خوب ...

تا ماه اول که کلا عذابه همش کیپ میشه 

تا حدودا ۳ ۴ ماه بعدشم به خاطر ورم داخلی کیپه 

شبا چون با دهنت نفس میکشی خشک میشه و احساس خفگی میکنی 

بنظرم یه سر به تایپک های کاربر خرم سلطان حتما حتماااااا بزن 

و اینکه اینا همش از اعتماد به نفسه 

تا ماه اول که کلا عذابه همش کیپ میشه  تا حدودا ۳ ۴ ماه بعدشم به خاطر ورم داخلی کیپه  شبا ...

من پدر مادرم به شدت سخت گیر و سرزنش گرن یکم مشکل ظاهری و تنفسی پیش بیاد برام اروم که نمیکنن هیچ سرزنش میکنن اصلا جای ریسک ندارم تاپیک قبلم هم گفتم🥺

حتما سر میزنم به تاپیکشون میشه عنوان یکی از تاپیکاشونو بگین یا لینک بدید؟

3 سال ، اگه میشه درخواست بده عکسمو بفرستم

درخواست دوستی بدم؟؟ 

آخه میگید طبیعیه خیلی دوست دارم ببینم

منم بینیم و  دو ماه و نیمه طبیعیه عمل کردم ولی احساس میکنم ورم داره و شکل اصلیش معلوم نیست

و من یتوکل علی الله فهو حسبه*** السَّلام عَلَى الحُسَیْن ، وَعَلَى عَلیِّ بْنِ الحُسَیْنِ ، وَعَلَى أوْلادِ الحُسَیْنِ ، وَعَلَى أصْحابِ الحُسَینِ