اگه دکتر با وجدان میشناسین تو تهران معرفی کنین دماغ من واقعا کار خاصی نداره یه کوچولو فقد نوکشه که میخام کوچیک تر شه نه قوز داره نه انحراف نه کجه نه چیزی
یه دکتر باوجدان میخوام که فقد ایرادشو برطرف کنه همین
دکتر معرفی کردن واقعا ترسناکه ...ببین این دکتر خودمه واقعا آدم با وحدانیه تا جایی که من و فامیلا شناختیم اما لطفاً خودتم باهاش چند جلسه صحبت کن ببین از نظر خودتم چطوریه و دقیقا عملاشم خیلی طبیعی و در حد رفع نقصه، اگه خیلی طبیعی دوست نداری اصلا نرو پیشش
مسعود قاسمی فیروز آبادی، اسمشو تو گوگل بزنی شماره و آدرس اینا میاد
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
از فانتزی و عروسکی خوشم نمیاد چون همه دماغا مثل هم شدن بینین خودم به چهرم میاد نمیگم قشنگه ول ...
ببین اگه واقعا نیاز خاصی به عمل نداری اصلا عمل نکن نمی ارزه پول و اینا، شایدم اصلا این دکتر قبول نکنه چون مخالف عمله برای کسایی که بینیشون ایراد کوچیک داره، ولی آره انقدر طبیعی عمل میکنه که مثلا من خیلیا فکر میکنن بینیم خدادادی بدون قوز و سر بالا بوده ، خیلیا از فامیل متوجه نشدن عمل کردم فقط گفتن خوشگلتر شدی