2777
2789
عنوان

اردیبهشت ماه چی بخوریم.

986 بازدید | 73 پست

سلام بچه ها 

من از این ماه تصمیم گرفتم طبق موجودی یخچالمون غذا درست کنم و تا جای ممکن اژ بیرون چیزی غیرلاژم از سرهیجان نخرم.

طبق موجودی یخچالمون موارد صبحانمون تکمیله به جز نان که هرچند وقت یکبار باید در حد نیاز بخریم.

میمونه شام و ناهار.

که ماست و قارچ و زردچوبه و پیاز لازم داریم.

با مابقی چیزایی که تو یخچال و کابینت ها. هست لیست غذایی نوشتم . شما هم ببینید با هم صحبت کنین ایده بدیم🥰

تو این دنیا هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست ✨🙂🕊... بهم بگو غزل 🤍چندتا زخم رو نادیده گرفتی فقط به خاطر اینکه اونی که چاقو دستش بود رو دوست داشتی🖐🏻🙍🏻‍♀️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لیست ناهار:

۱. باقالی پلو با گوشت

۲.باقالی پلو با مرغ 

۳.زرشک پلو با مرغ

۴.مرغ پرتقالی 

۵. استامبولی 

۶. خوراک گوشت و برنج 

۷.قورمه سبزی

۸.برنج و کباب تابه ای

۹. قیمه 

۱۰. غوره بادمجون 

۱۱.عدس پلو

۱۲. خورشت الو مرغ

۱۳. ماکارونی 

۱۴. خورشت بادمجون قیمه

مرغ کوبیده

۱۶.دمی گوجه

۱۷.لوبیاپلو 

۱۸. مرغ ترش 

۱۹. ماهی اسفناج 

مابقیشم یا تکاری درست میکنم یا خونه مامان باباها هستیم اخر هفته برای نهار، 

تو این دنیا هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست ✨🙂🕊... بهم بگو غزل 🤍چندتا زخم رو نادیده گرفتی فقط به خاطر اینکه اونی که چاقو دستش بود رو دوست داشتی🖐🏻🙍🏻‍♀️
یاد قحطی افتادم

🙃 نگفتم که نمیخوریم چیزی

گقتم طبق موجودی غذا درست کنم.

هی غذای بیرون نخریم

منم چون رژیمم هیچی از بیرون نمیخرم  همه چیز درست میکنم خودم

میشه بگی چیا میخوری برای شام.

به جز فیله مرغ و سالا 

خدانکنه بچم تا وقتی خرید میکنیم هوس چیزی بکنه😖

ایشالا رزق و روزی فراووون نصیبتون بشه عزیزم. 

بچه ها من عادت دارم بخاطر طعم تلخ دهنم هر یکی دوساعت یک بار میوه بخورم🤦‍♀️این فصل بهار میوه به درد بخور نداره ...چیکار کنم؟فصل بهار همیشه سخت میگذره بهم 😅از نظر میوه متنفرم ....بعد میوه هایی هم که میاد نوبرانه میشن و گرون ...یعنی تا تابستون در مضیغه کامل😐😐حالا الان بااین وضع قیمتا هیچ فکر کنم تابستونم نشه خرید

بچه ها من عادت دارم بخاطر طعم تلخ دهنم هر یکی دوساعت یک بار میوه بخورم🤦‍♀️این فصل بهار میوه به درد ...

منم دهنم همش مزه تلخی داره.

چایی با خرما نمیخوری ؟ 

یا مثلا نوشیدنی خنک 

سیب و خیار هم ترکیب خوشمزه ایه