2777
2789

خانواده همسرم از شهرستان اومدن خونمون تهران منم سعی کردن سنگ تموم بزارم براشون

عصر رفتیم بیرون گیره دستبندم شل بود افتاد زیر ماشین بعد دو ساعت فهمیدم خداروشکر شوهرم پیداش کرد تو پارکینگ ولی له شده بود

شوهر و مادر شوهرم گفتن فدای سرت ولی از برخورد پدر شوهرم واقعا ناراحت شدم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برگشت گفت آدم باید عقل داشته باشه میبینه دستبندش شله نندازه بعدشم گفت یه بار که چیز گم کنی دفعه بعد حواست جمع میشه

بچه ها من واقعااا ناراحت شدم از حرفش چون همش بهش احترام گذاشتم 

شوهرمم نشنید حرفاشو بعدش که بهشم گفتم گفت میخواستی جوابشو بدی که دیگه یاد بگیره بهت بی احترامی نکنه

نا گفته نماند آدمایی که باحرفاش دل همه رو میشکنه ولی به من همیشه احترام متقابل میزاشت

حالا موندم فردا چه رفتاری باهاش داشته باشم چون هروقت همسرم از دست خانواده مم ناراحت میشه خیلی جدی و قاطع باهاشون قهر میکنه و دیگه خونشون تا چند وقت نمیاد 

موندم چیکار کنم که هم بفهمه ناراحت شدم هم بهش بی احترامی نشه زیاد؟؟؟

برگشت گفت آدم باید عقل داشته باشه میبینه دستبندش شله نندازه بعدشم گفت یه بار که چیز گم کنی دفعه بعد ...

نه عزیزم حالا بزرگتره یه چیزی گفته حرمت نگهدار شوهرتم حرف قشنگی نزده اگر قرار باشه شما این رو جواب بدی شوهرتم هر حرف پدر.  مادر شما رو که دیگه هیچی...  حرف پدرشون خوب نبوده اما شما به خاطر اون عزیزانی که گفتن فدای سرت گذشت کن 

نا گفته نماند آدمایی که باحرفاش دل همه رو میشکنه ولی به من همیشه احترام متقابل میزاشت حالا موندم فر ...

سرسنگسن بگیر رفت و امدتو کم کن

یا مثل یه شاه راه برو یا جوری راه برو که برات مهم نیست شاه کیه😈🙌🏻
نا گفته نماند آدمایی که باحرفاش دل همه رو میشکنه ولی به من همیشه احترام متقابل میزاشت حالا موندم فر ...

مثل همسرت رفتار کن 

فردا صبح زود بیدار نشو 

ی ناهار دم دستی بدشون و حرفم نزن باهاشون 

تا براشون سوال سه چی شدع

شما درست میگی قلب من...دعوا نکنیم باشه؟!

شوهرتم کار قشنگی نمیکنه ببخشید قهر کردن بچگانه ترین ابتدایی ترین و آسون ترین کار دنیاست که بچه سه ساله هم خوب بلده بهتره کمی با رفتارمون مرزهامون رو مشخص کنیم یا خیلی دوستانه صحبت کنیم

دستبند خودته به بقیه چه ربطی داره

دقیقا

بعدش توصیهمیکردن با پولش طلا نساخته بخریم که مزد ساخت ندیم 😐😐

یا قرار بود به خاطر ماشین من گردنبد و بفروشم به جاش شوهرم هروقت ماشین اومد برام بخره یرای اونم میگفتن به جاش طلا نساخته بخر از این حرفشون واقعا آتیش گرفتم چون دخترشون تو هر موقعیتی بااااید طلا بخره و بندازه😳😐