2777
2789
عنوان

فرهنگ مزخرف

263 بازدید | 24 پست

به نظر من ایرانی ها فرهنگ بدی دارن

نمی‌ذارن اونجوری که میخوای زندگی کنی ،انگار همه باید عین هم باشن،همه باید تو سن خاصی ازدواج کنن ،بچه دار بشن ،طلاق  یه فاجعه اس،همه تو کار هم دخالت میکنن،اظهار نظر میکنن و...

آدم آزاد نیست اونطور که میخواد زندگی کنه

مادر دو فرشته

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هزارتا لایک 

فقط برای حرف مردم زندگی میکنیم هرچند که برای من حرف مردم پشیزی اهمیت نداره

بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی ست

دقیقا همینه الان یه سریا میان شعار الکی هم میدن که در حد حرفه فقط و عملی کردنش هم کار حضرت فیل

❤پرسپولیس زیباترین عشق جهان❤ناشنوا باش وقتی به آرزوهای قشنگت میگن محاله🗻     بی تو ناژیم هناسکم😍😍😍#مخاطب خاص☘‌کورد😍

ایناکه آره ولی ماهاهم اگه یکمی عاقل باشیم به حرف این مردم بی فرهنگ گوش نمیدیم وحرفاونظراتشون واسمون اهمیتی نداره 

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤

علتش میدونی چیه

چون خانما شاغل نیستن برا همین سرشون مشغول خودشون نیست از بیکاری تو زندگی دیگران سرک میکشن

شاغل نبودن یه دلیل دیگه به خاطر کمبود درامد هست که مستقل نمیتونم بشن و بسیاری مشکلات  پیش میاد

علتش میدونی چیه چون خانما شاغل نیستن برا همین سرشون مشغول خودشون نیست از بیکاری تو زندگی دیگران سرک ...

اتفاقا این دلیلش نیس

چون فامیل مون شاغله و حسابی سرش شلوغه ولی از همه هم بی فرهنگ تر و فضول تره

فکر کنم به جز کشور های اروپایی پیشرفته همه جا همین طوریه مثلا فیلم هندی و ترکی و عربی و اینا هم ببی ...

آره

سریالای اروپایی ،استرالیا اینا همه مستقل ان بعضیاشون متاهلن

مادر دو فرشته

من آدم ازدواج نبودم اگه تو یک کشور دیگه بودم اصلا ازدواج نمیکردم فقط درس وکار رو دوس داشتم 

عمه من ازدواج نکرده شاغل هست خودش خونه و پس انداز داره حقوق داره زندگیشم از یسری متاهل ها خیلی بهتره

بعد اونایی که ا‌ولین بارشونه میفهمن تا حالا ازدواج نکرده تعجب میکنن

عمه ای بالای ۵۰ سالش هست