بعد از سه ماه پشیمون شده بم پیام داد ک هر کاری کرد نتونست منو از ذهنش بندازه بیرون و ب من فکر نکنه و حتی تا ده سال هم منتظرم میمونه تا برگردم اینجا کسی روانشناس یا با تجربه هست بگه بهم راستشو میگه یا نه؟ شما بودید چی جواب میدادید؟ بعد از ۶ سال جدایی و واقعا هم همه کاری کرد حتی توو این سه ماه رل هم زده ک فکر کنم تموم شده
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
بیخیال شو اون رفته دوراشو زده دیده بهتراز تو پیدا نمیشه اونه برگشته از دستت که داده فهمیده چه تیکه ایو از دست داده اونه من جایه تو باشم میزارم تا همیشه تو حسرت و کفه من بمونه
عشقی در کار نیس وقتی خیلی راحت بعد رفتنت جایگزین بیاد دلشو زدی بعد 6 سال گف اا بریم یکی دیگم تست کنیم خوب اا اوکی نبود باز فعلا برگردیم ب این اگ باز نشد بریم یجادیگ
کسی ک عاشق باشه نمیتونه کنارش کس دیگ ای رو بیاره بگو صب کن 10 سال اگ صب کرد حرف میزنه
نه ی تتو داشت از اسم من رو بدنش شنیده بود جدایی میاره میخواست پاکش کنه گفتم تازه بعد چند سال فهمیدی اگ میخواست بیاره تا الان میآورد تو دنبال بهونه ای دیگ اینک منو با بقیه دخترا مقایسه کرد گفتم باشه برو با بقیه ک فکر میکنی از من بهترن حرفشو پس گرفت ولی قبلش کلی حرف زده بود قلبم شکست بهشم گفتم اونی ک رابطه رو تا الان نگهداشته منم نه تو