2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آخه تا چند روز پیش خیلی خوب بود

اره بابا دختر منم یه موقع انقد شیطونی میکرد یه وقت که اصلا تکون نمیخورد واقعا میترسیدم مثلا شده بود صبح تا ظهر اصلا تکون نخوره گاهی گداری لگد بزنه .منم چون زایمان زودرس داشتم مطلق بودم .تا بدنیا بیاد صد هزار بار تا مرز سکته رفتم

آخه تا چند روز پیش خیلی خوب بود

تکون های بچه بعد از سی هفته مهم میشه 

معمولا تا اون موقع یک روز کمه یک روز زیاد 

🇮🇷  جریان حق و جریان باطل در تاریخ و در جهان امروز، درواقع بر سرِ «ربّ» مخاصمه دارند، نه بر سر امکانات و غنائم: «هَٰذَانِ خَصْمَانِ اخْتَصَمُوا فِي رَبِّهِم».یک طرف می‌گوید طرح خدا و برنامۀ خدا باید محقق و اجرا شود؛ ولی طرف مقابل می‌گوید ما خودمان برای بشریت طرح و برنامه داریم.                                                                       (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود)

منم باید آمپول بگیرم 😭 یادت نیس آمپولت واسه دهانه رحم بود یا لخته نشدن خون؟ آخه من پروژسترون میزن ...

نه عزیزم واسه زایمان زودرس بود ‌من غلظت خون اینا یا لخته نداشتم بذارم فکر کنم تو نت بزنم ببینم  میاره بگم

نه عزیزم واسه زایمان زودرس بود ‌من غلظت خون اینا یا لخته نداشتم بذارم فکر کنم تو نت بزنم ببینم   ...

منم غلظت خون نداشتم 

ولی کسی که استراحت مطلقه خون کم جریان داره تو بدنش 

الانم که بچه تکون نمیخوره 

کلی استرس دهانه رحم و سرکلاژو داشتم اینم اضافه شده

توروخدا ببخشید انقدر سوال میپرسم  عقط پرولوتون میزدی؟ یعنی هیچی واسه غلظت خون نمیزدی؟

خواهش میکنم نه عزیزم من غلظت خون نداشتم

خاله ی همسرم داشت اونم هرروز امپول میزد نمیدونم چه امپولی

منم غلظت خون نداشتم  ولی کسی که استراحت مطلقه خون کم جریان داره تو بدنش  الانم که بچه تک ...

نه من سرکلاژ هیچی نداشتم همه چیزمم اوکی بود دکترم فقط محض احتیاط گفت استراحت مطلق 

منم خیلی استرس داشتم نگران نباش محض احتیاط یه سونو برو خیالت راحت شه وگرنه عادیه