ببخشید یه سوال داشتم ، من پریود شدم متاسفانه و باردار نبودم الان روز سوم پریودم هست، دکتر بهم قرص لترزول داده بود ک هروقت پریود شدم از شب دوم پریودی شبی دوتا تا ۵ شب بخورم من دیروز باید میخوردم که جایی بودم و قرصمو برنداشته بودم الان اومدیم خونه روز سوممه و الان دوتا خوردم اشکال نداره از روز سوم شروع کردم؟ درصورتی ک دکتر گفته بود از روز دوم بخور؟ خواهش میکنم هرکی میدونه بگه 🥺🎈
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
نه بابا اون موقع زیاد خوابیده الان اصلا نمیخوابه😂😂😂
مثلا باید بخوابم پیشش شیر بخوره چهار ساعت اینا بخوابم پیشش تا یکم بخوابه.از دهنش در بیارم سریع بیدار میشه.پستونک و شیشه ام حالش بهممیخوره.سینه نقش پستونکو داره براش😁😁الان نه ماهشه
ماشاالله خداحفظش کنه 🌺💚 خواباشو کرده 😂😂الان وقت بیداریشه منم تکوناش کمه فک کردم پر خوابه ...
😂😂قربونت عزیزم خدا نی نی شمارم حفظ کنه
.نه بابا اینا که تو اینترنت مینویسن خیلیاش چرته منم میخوندم تا مرز سکته میرفتم ولی بچه با بچه فرق داره هیچکدوم مثل هم نیست .من حتی دوتا بارداریمم فرق داشت باهم