2777
2789
عنوان

آبروم رف😭😭 مهمون داشتم برنجم شفته شد، گفتم نیاین غذا نداریم...☹😭

| مشاهده متن کامل بحث + 941 بازدید | 41 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مشکل اینجاست که غذا یه چیزی بود که به همراه برنج پخته میشه(یعنی خورشت و برنج باهم) اسمشو نمیتونم بگ ...

وا 

بخاطر اینکه تا شب به گوشیم دست نزنم ،از صبح گذاشتمش تو کمد و الان خودم کجام؟ تو کمد  
مشکل اینجاست که غذا یه چیزی بود که به همراه برنج پخته میشه(یعنی خورشت و برنج باهم) اسمشو نمیتونم بگ ...

چرا اسمشو نمیتونی بگی؟

لو میره تو سایت بشناسنش؟آبروش میره؟

چه ادم عجیبی هستی تو😂

ممنون میشم هرکس دوست داشت برای ازدواج خاهرم و خوشبخت شدنش صلوات بفرسته

قیمه لا پلو؟

وا چه خبره واسه برنج سه ساعت .نیم شاعته دم میکشه دیگه .خب بجای اینکه سه ساعت بیکار منتظر بمونی یکی د ...

کاش فقط برنج بود

اون موقع که خیلی راحت یه برنج دیگه میزاشتم🙂

تو این غذا نه راه پس داشتم نه راه پیش☹

جلو اون محمد و صادق آبروم رف اه☹😢😭

کاش فقط برنج بود اون موقع که خیلی راحت یه برنج دیگه میزاشتم🙂 تو این غذا نه راه پس داشتم نه راه پی ...

چلو گوشت لا پلویی بوده؟

بابا بگو دیگه اسمشو😂

بابا اصن معلومه که بلد نیستی اشپزی کنی

اشتباه کردی وقتی بلد نیستی مهمون دعوت کردی

اول باید قبل از وعده ی غذایی میپختیش که اگر خوب شد بگی بیان ببرن اگرم خوب نشد صداشو درنیاری

همچین دعوتی گرفتی هرکی ندونه سراشپز بودی😂😂