آدامـســـبـادکـنـکـی مدیر عضویت: 1397/02/17 تعداد پست: 5290 عنوان بالاخره زدمش + عکس | مشاهده متن کامل بحث + 432 بازدید | 43 پست تتو رو میگم خیلی وقت بود دوست داشتم تتو بزنم میترسیدم بد بشه یا از طرحم پیشمون بشم بالاخره یه طرح دیدم به دلم نشست جمعه رفتم زدم ببینین خوب شده و اینکه به نظرتون بزرگتر بود قشنگ تر بود یا نه الان ظریف تر و بهترهپیشاپیش ممنون از نظراتتون 🥰 مدیونی اگه امضامو بخونی و هر جا که هستی قِر ندی😁😁😁😁 رقص گردن هم قبوووله😂😂😂 1402/02/03 | 01:40 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آدامـســـبـادکـنـکـی مدیر استارتر عضویت: 1397/02/17 تعداد پست: 5290 من تتو رو مچ پا خیلی دوص🥺 منم دوست دارم گفتم از دست شروع کنم به پا برسم😁البته پوست پام خیلی خشکه و پوست پوست میشه احتمال اینکه زود پاک بشه هست مدیونی اگه امضامو بخونی و هر جا که هستی قِر ندی😁😁😁😁 رقص گردن هم قبوووله😂😂😂
آدامـســـبـادکـنـکـی مدیر استارتر عضویت: 1397/02/17 تعداد پست: 5290 😐بزرگ تر مخای چکار بنظرم اندازش خوبه آخه دو نفر از بستگان دیدن گفتم چقدر کوچولوعه یکم بزرگتر بود قشنگتر میشد دودل شدم مدیونی اگه امضامو بخونی و هر جا که هستی قِر ندی😁😁😁😁 رقص گردن هم قبوووله😂😂😂
aaaaaaafatira عضویت: 1401/12/16 تعداد پست: 2015 منم دوست دارم گفتم از دست شروع کنم به پا برسم😁 البته پوست پام خیلی خشکه و پوست پوست میشه احتمال ای ... خیلیم عالی..عاا منم باید دنبال طرح خفن برا تتو بگردم🥲
آدامـســـبـادکـنـکـی مدیر استارتر عضویت: 1397/02/17 تعداد پست: 5290 آخیییییشمرررسی خیالم راحت شد 🥰😍🤩گفتم نکنه بد شده باشه مدیونی اگه امضامو بخونی و هر جا که هستی قِر ندی😁😁😁😁 رقص گردن هم قبوووله😂😂😂
رزگل65 عضویت: 1398/05/22 تعداد پست: 7734 منم دوست دارم گفتم از دست شروع کنم به پا برسم😁 البته پوست پام خیلی خشکه و پوست پوست میشه احتمال ای ... کجای پا،پا اگه ظریف باشه میاد
yamin_rah عضویت: 1402/01/05 تعداد پست: 663 خیلی قشنگه… ولی از این به بعد معتاد به تتو میشی درجهانی دیگر،شاید…
آدامـســـبـادکـنـکـی مدیر استارتر عضویت: 1397/02/17 تعداد پست: 5290 خیلیم عالی..عاا منم باید دنبال طرح خفن برا تتو بگردم🥲 برو بزن عشششق کن منکه پشیمونم چرا زودتر نزده بودم و میترسیدم مدیونی اگه امضامو بخونی و هر جا که هستی قِر ندی😁😁😁😁 رقص گردن هم قبوووله😂😂😂
aaaaaaafatira عضویت: 1401/12/16 تعداد پست: 2015 برو بزن عشششق کن منکه پشیمونم چرا زودتر نزده بودم و میترسیدم حتمنننننن😍😂👑
آدامـســـبـادکـنـکـی مدیر استارتر عضویت: 1397/02/17 تعداد پست: 5290 خیلی قشنگه… ولی از این به بعد معتاد به تتو میشی آخ آخ یعنی الان دوست دارم برم روی گردنم پائین گوش رو تتو بزنم😁 مدیونی اگه امضامو بخونی و هر جا که هستی قِر ندی😁😁😁😁 رقص گردن هم قبوووله😂😂😂
آدامـســـبـادکـنـکـی مدیر استارتر عضویت: 1397/02/17 تعداد پست: 5290 کجای پا،پا اگه ظریف باشه میاد برای مچ پا فقط طرحهای مینیمال 😍 مدیونی اگه امضامو بخونی و هر جا که هستی قِر ندی😁😁😁😁 رقص گردن هم قبوووله😂😂😂
yamin_rah عضویت: 1402/01/05 تعداد پست: 663 آخ آخ یعنی الان دوست دارم برم روی گردنم پائین گوش رو تتو بزنم😁 من الان دلم میخواد برگردم به روزی که دست و پا و بدنم سفید بود درجهانی دیگر،شاید…