2777
2789

یه تاپیک بود که نظرات فاجعه بار و قضاوت ها بسیار ناصحیح عزیزان به خودمون بیایم ما مادرهای آینده فرزندان سرزمینمون هست چه دختر و چه پسر، 

تازه الان میفهم چرا تو جامعه مثل ایران که مدرن نیست آمار طلاق بالاست با این تفاوت که تو جوامع مدرن بیشتر جدائی‌ها مسالمت امیزه و ایران با درگیری و دلخوری

حتی یک نفر نگفت خودم مقصر بودم چه تک مرد و باقی خانم ها عیب های آنچنانی که از دروازه شهر تو نمیاد. 

حتی یه آقایی گفت خانمم خیانت کرده و باز بیشتر علیه مرده بودند و حق رو به خانم دادند. 

عزیزان جامعه ما داره جنسیت زده میشه. از ابتدا بین خانم ها این ذهنیت داره شکل میگیره مرد موجود خیانت کار، خسیس، شکاک و بدتر از همه بی عاطفه هست. در مردها این ذهنیت که زن ها یه عده پول دوست، قدر نشناس، خودخواه، بی وفا، بی منطق هستند. این ها تو شروع زندگی ناخودآگاه ما ایرانی هست که راحت به جای تلاش برای زندگی با خودمون میگیم همینه! نمیشه درستش کرد. 

من وقتی پیام میدم لبخند به لب دارم، پوستمم حسابی کلفته. اگه تمایل به بحث و گفتگو نداری کافیه یه استیکر گل برام ریپلای کنی  

واقعا تاپیکهایی که زدن خانمها همین در طول این یک ساعت .

واقعا شوهراشون وحشیهای هار از جنگل گریخته بودن که .

کی میاد بگه  اره تلاش کن درس میشه ؟ من که نمیگم چون  این افراد درست شدنی نیستند .‌

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

واقعا تاپیکهایی که زدن خانمها همین در طول این یک ساعت . واقعا شوهراشون وحشیهای هار از جنگل گریخته ب ...

متوجه نشدم بالخره حرفت چی شد

من وقتی پیام میدم لبخند به لب دارم، پوستمم حسابی کلفته. اگه تمایل به بحث و گفتگو نداری کافیه یه استیکر گل برام ریپلای کنی  

تاپیکتو خوندم که نوشته بودی پدر مادر احمقت مثل سگ و گربه تو سن ۶۰ سالگی باهم دعوا می‌کنند

بنظرم طلاق گرفتن شرف داره به زندگی های اجباری و پر از تنش که فرزندان عقده ای تحویل جامعه میدن دیوانه ای مثل تو که میای واسه من بی هیچ دلیلی می‌نویسی بیچاره شوهرت!!!

هیچکس زندگیش بی مشکل نیست ولی

من بهتره بگم بیچاره خود احمقت و اطرافیانت و زندگی داغونت👌🏻اول زندگی تخم.ی خودت رو ببین بعد دهنتو باز کن

کاربر قدیمی هستم🥲🌱 1396/12/2