2777
2789

خبرندارم عزیزم 

ولی میگن دعای مامانی ماه اهری و سر زایمان مستجاب میشه 

خواهش میکنم ازت 

توروووخدا از ته دل برا منم دعا کنید زندگیم بهم نریزد و شوهرم بهم فرصت بده

توروخدا دعا کنید خدا آبرومو حفظ کنه و مشکلم ختم به خیربشه

« یه مشکل خیلی بزرگ دارم توروخدا از ته دلتون خواهرانه برام دعا کنید خدا کمکم کنه ،دستمو بگیره ، یکبار دیگه بهم فرصت بده و آبرومو حفظ کنه مشکلم ختم به خیر بشه.بخاطر بچم و خونوادم دعام کنید »»

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

لطفا برای بازگشت سلامتی و زیبایی منم دعا کن     ان شاالله بسلامتی و شادی نوزادت رو بغل ب ...

برات صلوات فرستادم عزیزم 

« یه مشکل خیلی بزرگ دارم توروخدا از ته دلتون خواهرانه برام دعا کنید خدا کمکم کنه ،دستمو بگیره ، یکبار دیگه بهم فرصت بده و آبرومو حفظ کنه مشکلم ختم به خیر بشه.بخاطر بچم و خونوادم دعام کنید »»
چی شده؟🥺

میکرونیدلینگ کردم ولی خیلی آسيب دیدم

حتی چشمام انگار لوچ شده 

عصب محیطی صورتم آسيب دیده 

زیر چشم هام که ....

کامل توضیح ندم بهتره عزیزم، دلم نمیخواد ناراحت بشی تو روزای آخر بارداری 

ان شاالله که همیشه سلامت و شاد باشی 

لطفا برای بازگشت سلامتی و زیبایی منم دعا کن     ان شاالله بسلامتی و شادی نوزادت رو بغل ب ...

نگفتی چی شده عزیزم. انشالله که هر چی از خدا میخوای بهت بده🤲🏻

میکرونیدلینگ کردم ولی خیلی آسيب دیدم حتی چشمام انگار لوچ شده  عصب محیطی صورتم آسيب دیده  ...

عزیزم این عوارض حتما برا یه سری ها پیش اومده و میاد. برا همین بعید می‌دونم غیر قابل درمان باشه. دنبالش باش انشالله به زودی سلامتی کامل تو بدست میاری.

عزیزم این عوارض حتما برا یه سری ها پیش اومده و میاد. برا همین بعید می‌دونم غیر قابل درمان باشه. دنبا ...

پنج بار دکتر مغز و اعصاب رفتم، دوبار چشم پزشک، یکبار جراح پلاستیک 

متاسفانه به نحوی آسيب زده که....

زیر چشمم که گود شده مخصوصایک طرف، شل شده،پر از چروک های درشت شده، داره کبود هم میشه انگار مویرگ هاش ...

چشمام تغییر سایز و حالت دادن،ابرومو میدم بالا زیر چشمم پرش داره،کلا یک سمت صورتم انگار رفته داخل و مشخصه

حتی زیر چشم هام و بالای گونه هام سفید شده پوستش مثل وقتی که بچه ها ناخون میکشن پوست سفید میشه ولی این در ابعاد بزرگ....آسيب هاش زیاده،متاسفانه دکتر با سه میل انجام دادن..

قربونت نگرانش نباش اصلا. چیزی که راه حل داره فقط دنبال راه حلش باش. خودتو ناراحتش نکن. توکل به خدا

ممنون از دلگرمیت عزیزم 

احساس میکنم قلبم میخواد از ناراحتی بایسته 

حتی نمیتونم بخندم دیگه مثل قبل چون عضلات چشمام یاری نمیکنن

خواستگار داشتم که عکس هامو دیده بودقبلا ولی چهرمو دید ....  

حق داره نخواد چی بگم