2777
2789
عنوان

باورم نمیشه یه شبه دارم زندگیمو میبازم

| مشاهده متن کامل بحث + 518 بازدید | 40 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن اینکه بچه هاتو نمیتونه بگیره  بچه ی چهارسالت ک تا هفت سالگی پیش خودته اون هفت ساله هم باهاش ...

پسر بزرگم خیلی بیقراره همش گریه میکنه بابامو میخام 

بنی آدم رو اعصاب یکدیگرن 😐                                               نظرات من به شما مربوط نیس حوصله ی دعوا ندارم اگه مخالفی ریپلای نکن هموطن🖐
نه عزیزم  هر قهری که به معنی جدا شدن نیست  این همه زن و شوهر تا پای دادگاه رفتن و برگشتن ...

دلم به جداشدن راضی نیست ولی دلمم نمیخاد برگردم حالم ازش بهم میخوره

بنی آدم رو اعصاب یکدیگرن 😐                                               نظرات من به شما مربوط نیس حوصله ی دعوا ندارم اگه مخالفی ریپلای نکن هموطن🖐
نقطه ضعفی نداره؟

خیلی رو بچه ها حساسه

پسر بزرگم خیلی بیقراره همش گریه میکنه بابامو میخام 

لباساش بپوش بگو باباش بیاد ببردش ..نگران نباش عزیزم پدرشه و مواظب بچه هست....به بچه هم بگو مامان عاشقته و هروقت خواستی میام دنبالت....بهترم هست تا بفهمه مسئولیت بچه چیه...مواظب باش در این دعواو زدن ها خدایی نکرده آسیبی نبینی....سعی کن با مشاور و خانواده ها همین جا جلوی دست بزنش بگیری....ایندفعه سفت بگیر و تعهد بگیر ازش

دلم به جداشدن راضی نیست ولی دلمم نمیخاد برگردم حالم ازش بهم میخوره

الان عادیه عزیزم 

ولی چاره چیه ؟ 

اگه برای بچه هات پدر خوبیه ، باهاش کنار بیا 

بعضی ها هم شوهر بد هستن هم پدر بد. 

🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه می‌دارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴)  حضرت محمد ص                                                      (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود)

خیلی رو بچه ها حساسه

ی مدت  ب خودت وقت بده قرار نیس الان برگردی فکر کن خوبیا و بدیاشو بسنج ببین چطوری میتونی بهش ی تلنگر بزنی ک دست بزنشو تکرار نکنه و اینکه فک کن از چی بدش میاد شمام اون کارارو دیگه بعدا انجام نده ک موجب دلخوری بشه

واقعا خداروشکر که اومد واقعا ممنونم ازش

بگو داداشت با بچها بازی کنه سرگرم بشن با مشاور مشورت کن و دیگه به اون زندگی بر نگرد چون شوهرت دیوونه ست و جونت در خطره از دست این مرد روانی