2777
2789
عنوان

باورم نمیشه یه شبه دارم زندگیمو میبازم

| مشاهده متن کامل بحث + 518 بازدید | 40 پست
الان همسرت کجاست؟ باهات تماس نگرفته؟

تماس گرفت تهدید کرد وسایلمو بده میام دم خونه بابات منم گوشی قطع کردم بعد زنگ زد مامانم چرت و پرت میگ فقط میگ نمیخاستم بزنم 

بنی آدم رو اعصاب یکدیگرن 😐                                               نظرات من به شما مربوط نیس حوصله ی دعوا ندارم اگه مخالفی ریپلای نکن هموطن🖐
بخاطر بچه هات بشین زندگیتو بکن زن ببین الان یسریا میان میگن چطور و فلان ولی ببین تا بچه نداری طلاق ...

با لگد زده تو معده و صورتش، بشینه زندگیشو بکنه؟! 

اگه بزنه خدای نکرده اتفاقی بیفته بچه هاش باید زیردست نامادری بزرگ شن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاش ی گوش مالی خوب بهش میدادن خانوادت تا ببینه مزشو 

داداشم میخاست بزنه حتی بعد اینک مارو رسومد رفته محل کارش دنبالش ولی خودمون گفتیم نمیخاد بهونه دستش ندیم شکایت کنه

بنی آدم رو اعصاب یکدیگرن 😐                                               نظرات من به شما مربوط نیس حوصله ی دعوا ندارم اگه مخالفی ریپلای نکن هموطن🖐
بخاطر بچه هات بشین زندگیتو بکن زن ببین الان یسریا میان میگن چطور و فلان ولی ببین تا بچه نداری طلاق ...

خیلی جاها کنار اومدم دم نزدم حرف نزدم گفتم باشه ولی خوب عمر و جونی منم دارم میره زندگیم تو استرس تباه شده

دقیقاااا خدا کجاست قلبم داره پاره پاره میشه

میفهممت🥲

کاش میتونستم کمکت کنم!

نمیدونم چی بگم🥲

میدونی چی خیلی حال میده😜 از این لواشکای سیاه هست😍که خیلی ترشه😋وقتی میخوری کل سیستم صورتت مچاله میشه🤑اینارو بگیری روشون یه عالم رب انار بریزی😋بعد روش نمک بپاشی🤪طوری که دونه های سفید نمک معلوم باشه بعد لوله اش کنی،بزاری کنار لپت اروم اروم اب بشه🤪مزه اش بره تو دهنت بعد با دستت یه گوجه سبز ترش نمک خورده رو برداری یواش یواش گاز بزنی...خب دیگه آب دهنتو قورت بده تموم شد🤣
داداشت خوب کاری کرد  اینجور مرد ها رو فقط زور و بازو آدم می‌کنه  چند روز دندون رو جیگر ب ...

اره خودشونم اینو میگن 

اینا منتظرن من بگم تا کاری کنن نمیدونم جدا بشم میترسم پشیمون شم

آدم بخاطر بچه دلش خونه وگرنه شوهره بدردنخور بره به درک

دقیقا خیلی جاها منم میتونم خودشو بزنم یا جیغ و داد کنم ولی فقط بخاطر روحیه بچه هام سکوت میکنم

حداقلی برو مهرتو بزا اجرا بترسونش بعد برگرد منم نمیگم با دوتا بچه طلاق بگیرین ولی اینطوریم نشه ک زندگی رو ب کامت همیشه زهر مار کنه تو زندگی همه ما هم روز خوب هس هم روز بد ولی دیگه از حدو حسابش نباس بذره

وای نه تروخدا خلاص کن خودتو 

از اینده میترسم از اینکه بچه هام بگن چرا مارو از بابام جدا کردی یا اینکه بچه هامو بگیره نشونم نده

حداقلی برو مهرتو بزا اجرا بترسونش بعد برگرد منم نمیگم با دوتا بچه طلاق بگیرین ولی اینطوریم نشه ک زند ...

من هیچ وقت نمیتونم با کتک کنار بیام هرچیم ک بشه حق نداره بزنه حالا هرچیییی الان موندم چیکار کنم

از اینده میترسم از اینکه بچه هام بگن چرا مارو از بابام جدا کردی یا اینکه بچه هامو بگیره نشونم نده

ن اینکه بچه هاتو نمیتونه بگیره 

بچه ی چهارسالت ک تا هفت سالگی پیش خودته

اون هفت ساله هم باهاش حرف بزن برید مشاوره درست میشه 

فقط خودتو خلاص کن

اره خودشونم اینو میگن  اینا منتظرن من بگم تا کاری کنن نمیدونم جدا بشم میترسم پشیمون شم

نه عزیزم 

هر قهری که به معنی جدا شدن نیست 

این همه زن و شوهر تا پای دادگاه رفتن و برگشتن 

شوهرت بدونه خانواده ات پشتیبانت هستن ، برات بهتره 

الان حق داری. آدم دلش مثل اسفند روی آتیش میمونه . بچه هم که داری ، بدتر. 

ولی حداقل بزار کتک زدنش تعیین و تکلیف بشه 

🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه می‌دارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴)  حضرت محمد ص                                                      (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود)