2777
2789
عنوان

بازم پدرشوهرم و بچم 😪

279 بازدید | 15 پست

برداشته دور از چشم من به نوزاد 3 ماهم پرتقال داده 

هرچی تذکر میدیم باز همون اش و همون کاسه 

طفلی بیشتر از یه لیوان استفراغ کرد همشم تیکه های پرتغال با شیری که خورده بود 

ای خدا چیکار کنم من 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بچه رو بهش نده.بگو دکتر گفته اینجوری بچه رو ب کشتن میدین

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

نبرش اونجا و به شوهرت بگو.منم پدر شوهرم بچه بوس میکنه همش استرس دارم بچه دنیا میاد هی بوسش کنه

عاشق خیاطی😍——همسرم دنیامه😍یه روانشناس که بخاطر نینیش فعلا کار نمیکنه🥰🥰ببخشید دوستان درخواست دوستی رد میکنم.کلا زیاد نینی سایتمو چک نمیکنم😅😅 

دیگه نرو اونجا.ماهی یه بار برو.بچه نبینن وقتی شعور ندارن

عاشق خیاطی😍——همسرم دنیامه😍یه روانشناس که بخاطر نینیش فعلا کار نمیکنه🥰🥰ببخشید دوستان درخواست دوستی رد میکنم.کلا زیاد نینی سایتمو چک نمیکنم😅😅 

واقعا خطرناکه ها این کارا.اتفاق یه بار میفته.شهر ما قدیم بچه که دنیا مزومده قبل هر چیزی کره میدادن بش.الانم میدن بعضیا.از قرار به دختر منم داده مامانم بدون اینکه بفهمم.حالا مشکلی نبوده برا ما ولی پسر دختر عموم رو بش مادرشوهرش کره داده بود حالش بد شده بود بچه چند ساعته رو شستشوی معده دادن.جدی برخورد کن

برای بچه زیر یکسال مرکبات وگوجه وتوت فرنگی کلا ممنوعه وخیلی خطرناکه 

بر چهره دلربای مهدی صلوات 💚💚💚   💚💚💚                اللهم صلی علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم .                            اللهم عجل الولیک الفرج  به حق مادر پهلو شکسته 💔
ایوای 😭

میتونی سرچ کنی 

بر چهره دلربای مهدی صلوات 💚💚💚   💚💚💚                اللهم صلی علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم .                            اللهم عجل الولیک الفرج  به حق مادر پهلو شکسته 💔
شوهرم خیلی دعوا میکنه باهاش اما یکی دو روز نمیده بعد دوباره میده 

بگو دکتر گفته شاید آسم بگیره و دکتر گفت اگه حساسیت بگیره باید تا چند سال با اسپری نفس بکشه و... خلاصه بترسونش

ادم نمیفهمه اومده نی نی سایت یا ختم صلوات