2777
2789
عنوان

جیغ زدن نینی شش ماهه

245 بازدید | 13 پست

سلام، مامانا بچم شش ماهه و بی اندازه جیغ میزنه، به سختی شیر میخوره، تا بیداره اصلا شیر نمیگیره ولی حین خواب میخوره.گوش درد و گلو درد هم نداره. چیکار کنم بهتر بشه مغزم درد گرفته🤕

تنها کسی که باید از اون بهتر باشی، دیروز خودته

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دل درد داره شاید ،کولیک،بهش پدی لاکت بده،ضرر ندارن باکتری مفید روده س،

ببین کولیک داشت ولی بعد سه ماهگی رفع شد، الان مثلا بیدار میشه میخواد بشینه نگاه تو چشمام می‌کنه یهو ممتد جیغ می‌کشه تا بلند بشه، نیم ساعت قبل خوابش یه دم جیغ میکشه، صبحا موعد غذاش که میشه یه دم جیغ میکشه، تشنه میشه جیغ میزنه، جیغ کوتاه نه ها🥴

اخی دختر منم ۴ و نیم ماهشه خیلی جیغ میزنه البته دختر من برای جلب توجه جیغ میزنه فسقلی😍

باورت میشه مغزم درد می‌کنه دیگه، یه دم کیفهای ممتد میزنه اصلا به هیچ کاری نمی‌رسم همش کنارشم و باید بغلش کنم بازی کنم یا باهاش حرف بزنه تا حواسش پرت بشه برای چند دقیقه

باورت میشه مغزم درد می‌کنه دیگه، یه دم کیفهای ممتد میزنه اصلا به هیچ کاری نمی‌رسم همش کنارشم و باید ...

آره مال منم همینه 

خیلی خندم میگیره از کاراش 

البته وقتی پیش باباشه بیشتر جیغ میزنه چون باباش سرشهمش تو‌گوشیه 

من براش میرقصم و شعر میخونم خوشش میاد آروم میشه

آره مال منم همینه  خیلی خندم میگیره از کاراش  البته وقتی پیش باباشه بیشتر جیغ میزنه چون ...

عزیزدلم، خانوم شدنشو ببینی😘