2777
2789
عنوان

مامان هایی که بچه هاشون از پوشک گرفتن بگن لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 505 بازدید | 81 پست
من بچه هامو دوسال نشده میگیرم از پوشک اونم در عرض یه هفته باید قلق بچه بیاد دستت

مامانم منو ۹ ماهگی گرفته🤭🤭

هیچ وقت به آدما نگید"چرا اینقدر میخوابی؟""چرا انقدر جوش میزنی""چرا انقدر چاقی"تا کی میخوای درس بخونی""چرا برای چندرغاز میری سرکار؟""این همه تو خونه میمونی که چی بشه"و....  شایداون بین پریدن از یه ساختمون ۲۰ طبقه ، و بیخیال شدن از کاری که سالهاست براش تلاش کرده ،درس خوندنی که پر از فشار عصبی،فعالیت بدنی که نتیجه رو نمیبینه، بیماری که هر روز باهاش دسته و پنجه نرم میکنه و جنگی که راجع بهش با هیشکی حرف نمیزنه و سعی میکنه پیروز بشه ،.ویه حرف شما ممکنه اون لیوان صبری که با چنگ و دندون نگهش داشته...لبریز بشه.                                      ساعت ۱ بامداد ۹/۲۵ نی نی ام از پیشم رفت🖤😔💔                

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دکترش گفته از پوشک بگیرش..هر کی میرسه میگه خیلی دیر شروع کردی و کلی استرس میده بهم..بچه منم خیلی راحت طلب هست.اینجا هم بعضی مامانا میگن هنوز وقتش نشده اما خب منم خسته شدم از بس هی پوشک عوض کردم یه دفعه تو خیابون پی پی میکنه و دیگه اروم نمیشه منم کلافه ام با پوشک

سخترین مرحله بچه داری برای من پوشک بود وای متنفرم رسما دو ماه دهنم سرویس شد 

خدا مجدد منو لایق مادر شدن دونست میشه دعا کنید فسقلیم سالم باشه  مامان یه گل پسر خوشتیپ پنج ساله هستم🥰بچه دومم رو بخاطر مشکل دیسپلازی استخوانی دو سال قبل توی ۱۸ هفته از دست دادم قسمت نبود پسرکم بمونه برام دوستاي گلم ميشه دعا كنيد همسرم کارش خوب پیش بره و زودتر اسباب کشی کنیم  ♥️ کاش منم یه روزی تاپیک بزنم بگم بالاخره صاحب خونه ششدیم  

من دخترم و بیشتر از یه ماهه گرفتم . هنوزم اگه مرتب  بهش یاد آوری نکنم خراب کاری می‌کنه . 

مرتب با جایزه تشویقش کن ، بعنوان روز اول طبیعیه

دنیا برای پولدارها و خشگلاس ، من به دنیا اومدم که دنیا خالی از تماشاگر نباشه... 💔💔💔💔

عزیزم روز اول کاملا طبیعیه دخترمو تازه از پوشک گرفتم روز اول اصلا همکاری نمی کرد 

روز دوم بهترشد روز سوم هم خودش اومد جیششو گفت بهم

ولی پی پی رو یک هفته کشید هنوزم کامل یاد نگرفته پی پی رو بگه

نگران نباشه شما هر نیم ساعت ببرش ناامید نشو روز دوم سوم بهتر میشه چند سالشه؟

چه حوصله ای دارین برای تلافی..به قول محمود درویش:``همین تورا بس که من دیگرتورا آنطور که میدیدم نمی بینم``

بله کاملا طبیعی است . پوشک گرفتن صبر و تحمل زیادی میخواد و زمانش بستگی به بچه شما داره اما حتما تا سه سالگی باید گرفته بشه . برای اینکه از کثیف کاری جلوگیری بشه میتونید از شلوار هایی که پاچه اش تنگ هست استفاده کنید تا اگر دستشویی کرد اون پاچه بگیرتش 

و این که فعلا کنار سنگ دستشویی بزار کارش رو کنه نه روی سنگ و این که عجله اش هم نده 

پسرم ۲ سال و ۷ ماهش کامل پر شده 

چقد دیر از پوشک گرفتی من پسرم یک سال و سه ماهش بود دیگه خودش دستشویی میرفت من فقط براش آب میگرفتم

ما معمولیا یا نمیرسیم یا وقتی میرسیم که همون بهتر که نمیرسیدیم..................‌‌‌‌‌.....

رو دستات بگیرش تا یاد بگیره 

بگو چشمامو میبندم جیش کردی بگو

من اینکارها رو میکردم با اینکه کم حوصله ام ولی خداروشکر خیلی زود یاد میگیرن حتی 

شبا جاشون خیس نمیشه از اول

خدایا معجزه ای میخواهم درحد خدا بودنت 😔لطفا🤲