2777
2789

به نظرتون عشق و خوشبختی وجود داره؟ از زندگیتون راضی هستین؟ شوهرتون رو دوست دارین؟ به نظرتون تعداد زوج هی خوشبخت زیاده یا کم؟ 

ممنون میشم جواب بدین . من کلا از زندگیم ناراضیم اما یه عده میگن همه مشکل دارن باید بسازی . اما من واقعا دلم یه رابطه عاشقانه یا حداقل صمیمی و دوستانه میخاد که ندارم به نظرتون من زیادی پر توقعم . البته به هیچ وجه از خیانت خوشم نمیادا بگم فقط دوست دارم امکانش رو داشتم جدا میشدم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله عشق و خوشبختی وجود داره همونطور که عکسش وجود داره و اختیار با خود انسانه که کدومش رو انتخاب کنه

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)

خب چیزی از مشکلات با شوهرت نگفتی که

همه ی زندکی ها مشکلاتی دارن هیچ زندگی بدون مشکل نمیشه مهم اون قدرت حلشونه که چطور مشکلات رو حل کنیم نه اینکه کلا صورت مسیله رو پاک کنیم وگرنه هیچ وقت هیج ازدواجی به سرانجام نمیرسسد

من نمیگم خیلی خوشبختم اما خدا روشکر زندگی خوبی دارم عزیزم عشق مهمه اما دوست داشتن مهم تر هست اینکه همزمان هم بدی های طرف مقابل رو ببینی هم خوبی هاش رو 

به طرف مقابلت مثل یه دوست نگاه کن

از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را می‌دهم هر روز/ آرزوهام همیشه آرزو موندن

تعداد زوج‌های خوشبختی که من دیدم خیلی کم بوده. ولی در کل به نظرم فضای مجازی باعث شده توقعات (به خصوص در رابط عاطفی) بالا بره و این بالا رفتن توقع باعث شده یه سری از واقعیت‌ها دیده نشه

دختران شاد، زیباترین دختران هستند :)                           وقتی به تو خیانت می‌کنند، انگار بازوهایت را قطع کرده‌اند؛ می‌توانی آن‌ها را ببخشی اما نمی‌توانی در آغوششان بگیری.       تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیب نمی‌زند، توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.

نمیدونم واقعا 

خوشبختی دست خود آدماس

هیچکس خوشبخت مطلق نیس همه همه جوره مشکل دارن 

ولی مطمئن باش محبت خیلی تاثیرداره تو زندگی 

ولی هستن کسایی ک واقعا همه دوس دارن ولی حسودا وچشم تنگا نمیزارن.....آدما بخیل شدن خیلی 

تکرار نکردن اشتباه،قشنگتراز معذرت خواهیه!

منم تو زندگی همه چیز دارم ولی احساس می کنم همدیگر رو زوری تحمل می کنیم این درک من از زندگی که خیلی اذیت میشم تو حرف هر دوتامون وانمود می کنیم همدیگه رو دوست داریم اما احساس درونی یه چیز دیگه میگه،😔