2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

زرد متمایل ب صورتی

زندون خود مغزته کار بر نمیاد از مغز لِه...     #من از دیوانه ها دیدم هزاران عاقل مرده،من از عاقل ولی دیدم سری کامل عقده،من از کرم به پروانه شدن زور شدم،همه از مال من خوردن من از مال خودم دور شدم،من چه ساده بودم اما پر منظور شدم......  

قرمزه

لایک نکن😐اگه لایکم کردی شک نکن که فحش میخوری از من گفتن بود😑اگه یه موقع دیدین من دارم تو نی نی سایت ول میچرخم حتما دعوام کنین چون باید اون موقع درحال درس خوندن باشم🚶🚶
چجوری؟

پروفت کیه

حبه انگورم🍇😍     علاقمند به تاپیک های معرفی کتاب📗، انتخاب اسم👶 ، عکس🖼 ، خوراکی🍔، عطر و ادکلن⚗ و لوازم آرایشی💄!                                               شرایط زندگی برام عفت کلام نذاشته!!!!!! اون موقع که هرکی دنبال عاشقی بود ما سرگرم درسامون بودیم و بعدش دیگه همه عشق اولشون رو تجربه کرده بودن!    بزن دلو به دریا هرچی که شد شاید بشیم تو جزیره گم واسه همه ی عمر🙃🐾 نسانیت🧸