2777
2789

من چندین سال خواننده خاموش بودم خیلی برام سواله چرا همیشه بین اونهایی که زود ازدواج کردن واونهایی که دیر ازدواج میکنن ،بین شاغل ها وخونه دارها،بین پسر دوستها ودختر دوست ها ،و،،،،،خیلی چیزهای دیگه به شدت دعوا هست 

اینکه فقط اختلاف نظر باشه طبیعیه اما چرا هر کس نسبت  به نظر خودش انقدر متعصب هست 

ودر نهایت هم خیلی خودمون و روشن فکر میبینیم 

والا اونایی که خیلی مذهبی هستن خودشونو دانای کل میبینن

اونجایی که یواشکی گریه میکنی/یهو صدای پا میشنوی سریع اشکاتو پاک میکنی/و لبخند میزنی/خیلی سخته🖤خدایا میشه با دستات بغلم کنی؟ خیلی بهت محتاجم❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو یوتیوپ که کلیپ های خارجی میبینم ادم کامنت هارو که میبینه لذت میبره سرشار از احترام اونوقت ماها،،، ...

چون ایران همه چیزو حرام کرده

گفته فقط بشینید تو خونه

اونجایی که یواشکی گریه میکنی/یهو صدای پا میشنوی سریع اشکاتو پاک میکنی/و لبخند میزنی/خیلی سخته🖤خدایا میشه با دستات بغلم کنی؟ خیلی بهت محتاجم❤
والا اونایی که خیلی مذهبی هستن خودشونو دانای کل میبینن

غیر مذهبی هاهم مذهبی هارو متحجر و هرزه ی یواشکی وکلاه بردار و امل وبدبو و بدلباس وزشت میدونن 

🍃چه سکوتی عالم را فرا می‌گرفتاگر هر کسی به اندازه عملش سخن می‌گفت.👤امام علی (ع)
غیر مذهبی هاهم مذهبی هارو متحجر و هرزه ی یواشکی وکلاه بردار و امل وبدبو و بدلباس وزشت میدونن 

مذهبی ها هم که کاملا شفاف 

ما هارو هرزه اعلام میکنن

فقط تو نی نی سایت نیست همه جا بحث هستش 

من شیفته خوشی های ساده ام ان ها اخرین پناه جان های محزون اند ☘️ ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.بگذار بگویند غیرمنطقی یا غیراجتماعی هستیم؛ اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم ؛ چقدر زندگی ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته اند
خب غلطه همش از پایه 

مشکل دو طرفه ست کلا

فقط تو نی نی سایت نیست همه جا بحث هستش 

بیرون خیلی کمتره

چندسال طول میکشه تا قضیه حل بشه

دقیقا

والا امروز که همه بیرون ازاد بودن

نمیدونم