2777
2789

همه رفتن بیرون مهمان داشتیم! همه که میگم یعنی خاله و دایی و همه! دختر خالم و همسرش اومدن مهمانی (خونه اون یکی خالم خونه هامون تو یه کوچس) بعد برنامه‌ ریختن برن بیرون همین ساعت از ساعت 6 برنامه ریختن کسی هم بهم نگفت حتی تعارف نکردن 10 دقیقه ای اومدن با ماشین پایین بوق میزنن با همه که آماده شید برید همه هم آماده حالا به من میگن یه چی بپوش بیا! منم نرفتم گفتم اگه شعور داشتن احترام میزاشتن دختر خاله من 3 سال اختلاف سنی با من نداره حالا چون شوهر کرده يعنی خیلی بزرگه؟ میدونم مسئله خیلی چرتی و بیان میکنم ولی بنظرتون کارم اشتباه بود که نرفتم؟ همه رفتن منم گذاشتن تنها تو خونه مگه من بچم؟ تازه دختر خاله هم ناراحته که وای چرا نیومدی 😐💔

) نیومده 

تا حالا با هم چین مشکلی روبرو نشدم

منو رون بالاخره ازدواج کردیم🥰😍🥰 من شدم هرماینی ویزلی به کوری چشم حسودایی که راضی بودن من با مالفوی ازدواج کنم ولی با عشقم نه🥴😏 در ضمن هری داداشمه خجالت بکشید و اینقدر نگید کاش باهم عروسی می‌کردید شوهرمو خواهر شوهرم ناراحت میشن😡😡 در ضمن سوالی داشتید بپرسید اگه آقاییم اجازه بده با کمال میل جواب میدم چند تا چشم نظرم برای اینه که عشق منو آقاییم چشم نزنید👁️👁️👁️👁️👁️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

میرفتی بابا سخت نگیر تو داری خودخوری میکنی اونا دارن کیف میکنن

میدونی هیچ احترام نمیزارن هیچ کدومشون! من با سر و وضع خونگی و داغوننن میتونستن از ساعت 6 بگن آماده بشم! 

تا حالا با هم چین مشکلی روبرو نشدم

من همیشه با این جور مشکلات روبرو میشم! اطرافیانم حتی خانوادم یطوری باهام رفتار میکنن با زبون بی زبونی میگن اضافه ای! خودشون مسبب هستن با رفتاراشون بعد طلب کارن چرا سرت تو گوشیه چرا گوشه گیری! خو اگه باهام مثل آدم برخورد میشد مگه دلم درد میکرد گو‌شه گیر شم! 

میدونی هیچ احترام نمیزارن هیچ کدومشون! من با سر و وضع خونگی و داغوننن میتونستن از ساعت 6 بگن آماده ب ...

توهم احترام نذار به هیجاتم نگیرشون برو بگرد بخور خوش بگذرون بیا حوصله داریا،اشتباه تایپی داشتم ویرایش کردم

توهم احترام نذار به هیجاتم تکبرشون برو بگرد بخور خوش بگذرون بیا حوصله داریا

الان برم مثلا کجا؟🗿

رفتم بیرون همشون جرم میدن که خب تو میتونی بری بیرون با ما میومدی کلی حرف و اذیت و اینکه از دید اینا خوشگذروندن من حرامه چون من مثل پدرمم که مادرم و رها کرد و طلاق گرفت! همشون باهام بدن

من همیشه با این جور مشکلات روبرو میشم! اطرافیانم حتی خانوادم یطوری باهام رفتار میکنن با زبون بی زبون ...

منم مثله شما بودم روی رفتار طرف مقابل حساس بودم اما بیشتر اذیتم میکردن وقتی بیخیال شدم اعتنا نکردم هرکاری خوشحالم میکرد انجام دادم خودم حس بهتری داشتم اونا چه اهمیتی دارن به فکر خودت باش خودخوری نکن وقتی برای کسی مهم نیست

الان برم مثلا کجا؟🗿 رفتم بیرون همشون جرم میدن که خب تو میتونی بری بیرون با ما میومدی کلی حرف و اذی ...

میگم بااونا میرفتی عزیزم هیچکس به آدم احترام نمیذاره همه به فکر خودشونن پاش بیوفته روی عزیزانشونم پا میذارن فقط به فکر خودت باش  

میگم بااونا میرفتی عزیزم هیچکس به آدم احترام نمیذاره همه به فکر خودشونن پاش بیوفته روی عزیزانشونم پا ...

خو ببین بحث اینه که من برا آماده شدن کلی زمان نیاز دارم برام مهم نیست هماهنگ بکنن با نه من با اون وضعیت یه حمام باید میرفتم تا لباس میپوشیدم! همشونم اینو می‌دونستن داشتن آماده میشدن نکردن بگن داریم میریم بیرون دسته جمعی برو آماده شو دقیقه نود همه دم در کفشا پوشیده من تازه باید بفهمم

تو ازاونا زرنگ‌تر و فهمیده تری نباید بذاری حالتو خراب کنن برعکس ازشون استفاده کن برای خوب کردن حالت ...

🙂🙂💔💔تعارف کردن آخه اولش خواستم بلند شم بپوشمم با این حال سریع دست همو گرفتن خداحافظی کردن رفتن

خو ببین بحث اینه که من برا آماده شدن کلی زمان نیاز دارم برام مهم نیست هماهنگ بکنن با نه من با اون وض ...

میگفتم میام وایسین آماده بشم حالا دوش نمیگرفتم اما کارامو سر فرصت میکردم بعد اعتراض میکردن میگفتم خب شنا مه میدونستین زودتر میگفتین با شناختی که دارم مسلما میرفتن اینطوری زبون من دراز بود نه اینکه الان نه بیرون رفتی خودخوری هم میکنی زبان اونا درازه میگن خودش نخواست بیاد

🙂🙂💔💔تعارف کردن آخه اولش خواستم بلند شم بپوشمم با این حال سریع دست همو گرفتن خداحافظی کردن رفتن

پس دیگه باهاشون سر و سنگین شو واینکه مجبور نیستی به اونا جواب پس بدی جایی چیزی میگن یه بخند بزن سرتو برگردون