2777
2789

قبل من واسم مهم نیست 

وقتی دوسش دارم آینده رو باهاش میسازم

‌سلام...امروز 1404/04/04 ساعت ۸:۴۵ همه چی نابود شده خودم کردم ۱سال به خودم محلت میدم خودمو بسازم تو این ۱ سال دوتا هدف دارم هدف اول کاهش وزنه هدف دوم کنکور ....حالا اگه برگشتم اولین سوال از خودم میپرسم که دیدی تونستی دیدی شد؟پس امروز رو بزاریم تاریخ تولد یه کاربر جدید که قراره همه چی رو از ۰ به صد خودش برسونه ...!

قبل من واسم مهم نیست  وقتی دوسش دارم آینده رو باهاش میسازم

اگ خب تو زمانی ک باهاته دوباره سمت اینچیزا بره چی ؟نمیدونم تو شرایط سختیم عصابم خورده فعلا به رفیق و ...اعتماد داشتم خراب شده اعتمادم :)💔

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

قبل از شما؟ینی الان دیگه مشکل جنسی نداره؟؟

۱۲روز هم وطن بودیم فقط؟نه،از اینجا شروع کن،هرکسی کوچکترین توهینی به اقوام ،مذاهب و ادیان ایرانی کرد جوری پشت هم وطنت دربیا روش نشه دیگه بیاد سایت،گزارش فقط تاپیک میترکه کاربری های نخاله ای و علف هرزی میمونن،ریششونو تو سایت بخشکونیم،اینام مثل پهبادا خطرناکن ،دیگه دوره تفرقه گذشته...

اگ خب تو زمانی ک باهاته دوباره سمت اینچیزا بره چی ؟نمیدونم تو شرایط سختیم عصابم خورده فعلا به رفیق و ...

نمیدونم 

...درستش اینه ترکش کنی چون خیانته 

ولی من کسی که عاشقشم همه جوره پاش میمونم شاید من دیوونم

‌سلام...امروز 1404/04/04 ساعت ۸:۴۵ همه چی نابود شده خودم کردم ۱سال به خودم محلت میدم خودمو بسازم تو این ۱ سال دوتا هدف دارم هدف اول کاهش وزنه هدف دوم کنکور ....حالا اگه برگشتم اولین سوال از خودم میپرسم که دیدی تونستی دیدی شد؟پس امروز رو بزاریم تاریخ تولد یه کاربر جدید که قراره همه چی رو از ۰ به صد خودش برسونه ...!

با اون قسمت جنسی نمیتونم کنار بیام

پس بیخیالش میشم...

‏جایی دورتر از خودم ایستاده‌ام، به تماشای کسی که جای من زندگی میکند! و چه بی‌رحمانه تنهاست، و چه به ناچار قوی...🖤
قبل من واسم مهم نیست  وقتی دوسش دارم آینده رو باهاش میسازم

نمیتونم با اون قسمت جنسیش کنار بیام وقتی فهمیدم عصابم خورد شد رل قبلیش دوستمه 

راستش اینی ک میگم ترنسه

نمیتونم با اون قسمت جنسیش کنار بیام وقتی فهمیدم عصابم خورد شد رل قبلیش دوستمه  راستش اینی ک می ...

عزیزم همه چی رو ول کن فقط با دلت تصمیم بگیر‌

نمیتونی کنار بیای کات کن  

عزیزم همه چی رو ول کن فقط با دلت تصمیم بگیر‌ نمیتونی کنار بیای کات کن  

اخه هنوزم تو رابطه نیستیم رفیقمه ولی حس دارم بهش 

شاید تو درست گفتی کارشو ول کرده باشع 

اخه هنوزم تو رابطه نیستیم رفیقمه ولی حس دارم بهش  شاید تو درست گفتی کارشو ول کرده باشع

خوب فکر کن که رفتی تو رابطه دلشو نصکنی 

مگه میتوته تغییر کنه  از الان عصابم بهم ریخته از خودم بدم میاد🥺💔نمیدونی په حس مزخرفی گرفتم&n ...

االهی 

اگه عاشقت باشه تغییر میکنه