2777
2789

توراخدا بیاید تاپیک آخرم.من 100می‌فرستم استاتر

قیامت ، عابدی را دوزخش انداختند.                                  هر چه فریادش، جوابش را نمی پرداختند.                             داد  میزد خوانده ام هفتاد سال، هرشب نماز.                      پس  چه شد اینک ثواب ِآن همه رازونیاز.                          يك  ندا آمد چرا تهمت زدی همسایه ات.                              تا شود اینگونه حالت، این جهنم خانه ات.                               گفت. من در طول عمرم گر زدم یک تهممتى.                        ظلم باشد زان بسوزم، ای خدا کن رحمتی.                      آن ندا گفتا همانکس که زدی تهمت براو.                          طفلكى  هفتاد سال، جمع کرده بودش آبرو

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نیت شادی و سلامتیت حمد خوندم عزیزدلم 😘 

اگر ممکنه واسه شفا مامان مریضم(سرطان) و برگشت عشقم ک یک رابطه خوب بتونم باهاش بسازم اول اسمشAهست و شفای مامان مریضم حمد بخوونید هرکسی خوند ان‌شاءالله 1000 برابرش خدا اجرتون بده خیلیییییییییییییی حالم بده التماس دعا 😭 😭 😭 😭 😭 😭 😭 😭 😭 😭 😭 

میشه لطفا برای شفاوسلامتی مامانم خیلی حالش بده😭 😭و برگشت عشقم که باهاش ازدواج کنم اول اسمشm هست ۳حمد بخوونی مرررسی😍😘😍😘😍
دوستان اگه کسی دوست داره من امشب ۱۴۰۰۰صلوان نذر دارم برای شفای برادر جوونم هر کی میتونه کمکم کنه و د ...

به نیت شفا برادرت حمد خوندم عزیزدلم 🙏🏻♡🌹❤️

میشه لطفا برای شفاوسلامتی مامانم خیلی حالش بده😭 😭و برگشت عشقم که باهاش ازدواج کنم اول اسمشm هست ۳حمد بخوونی مرررسی😍😘😍😘😍
ب امید خدا این پنج شنبه دعای ختم شفا ک گفتین رو میزارین؟

عزیزم ختم زیارت آل یس (چله هست) که هر روز باید بخونیم الان یک هفته هست شروع شده 

لینک تاپیکم 

https://www.ninisite.com/discussion/topic/10870071/ختم-زیارت-آل-یس?page=7

« اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم » یا زهرا (س)