2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم هرطور فک میکنم نمیفهمم اسی چطور برداشت کردی بگو

انقدر الان امنیت بالاست که دیگه کسی نمیتونه به راحتی پول برداشت کنه... 

در خانواده‌ های ایرانی حفظ ابرو همیشه مهم تر از سلامت روان بوده. در واقع ما برای برنده شدن در برابر مردم به خودمون میبازیم... و در نهایت میشیم یه تعداد روانی ابرومند
منم تو همین موندم میگه شوهرش همراه بانک داره... خب رمز و این داستانا رو داره که... بخوادم نمیتونه بر ...

نه ببین هم کارت پدر شوهرم و هم مال شوهرم هردو روی شماره شوهرم همراه بانکشون فعال بود منم از رمز یکبار مصرف استفاده میکردم که پیامکش برای شوهرم میرفت وبعدش پاکش میکردم ولی پیامک برداشتم برای پدر شوهرمم همیشه میرفته که من نمیدونستم😓

ممنونم عزیزم♥️ حالا ببینم قراره چه بلایی سرم بیاره خودش مطئمنم پیش پدرش نمیگه که من بودم ولی پیش خو ...

این قضیرو بین خودتون حل کنید نزارین کسی بفهمه مخصوصا خانواده شوهرت چون خدایی نکرده فکرای دیگ درموردت میکنن 

درمورد شوهرتم نگران نباش حالا داغه بهش حق بده  عصبی باشه و باهات بد حرف بزنه وقتی اومد خونه سعی کن سکوت کنی و دهن به دهنش نزاری و اصلا توجیح نکن خودتو ک عصبی تر میشه فقط یه عذر خواهی بکن و بهش بگو پشیمونی و ازش بخاه یه بار دیگ بهت فرصت بدع ..چند روز بعد ک عصبانیتش کمتر شد دراین مورد باهاش حرف بزن و ازش بخاه هر ماه یه مقدار بزنه برات به کارتت

این قضیرو بین خودتون حل کنید نزارین کسی بفهمه مخصوصا خانواده شوهرت چون خدایی نکرده فکرای دیگ درموردت ...

خدانکنه راضی بشه که کوتاه بیاد چون ماهانه پول به حسابم میریزه ولی من....

ممنونم از راهنمایت گلم❣️

هرکی شوهرش بهش پول نده باید از حساب مردم پول برداره پس انداز کنه😐😐😐😐

نه عزیزم من ک گفتم قطعا کارش اشتباه بوده ولی ما ک تو زندگی اسی نیستیم شاید اون موقع تحت فشار بوده نتونسته به عواقب کارش فک کنع اگ کامنت هاشو بخونی نوشته همش با شوهرم دعوا داریم خب بیچاره حس خطر کرده پیش خودش گفته اگ مثلا یه روز پول نیاز داشتم چیکار کنم پس اندازی ندارم و... 

نه عزیزم من ک گفتم قطعا کارش اشتباه بوده ولی ما ک تو زندگی اسی نیستیم شاید اون موقع تحت فشار بوده نت ...

دقیقا حرف دل منو زدی شما😭ی بچه کوچیکم دارم دوس ندارم وقتی که قهر میکنم همش سر بار خانوادم باشم.شوهرمم خیلییی ادم تیزیه همه داراییشو به اسم مادرش کرده که اگر قصد طلاق داشتم نتونم مهریه بگیرم😞

خدانکنه راضی بشه که کوتاه بیاد چون ماهانه پول به حسابم میریزه ولی من.... ممنونم از راهنمایت گلم❣️

خواهش میکنم عزیزم کاری نکردم ❤

کوتاه میاد مطمن باش انقد خودتو سرزنش نکن هر کسی ممکنه تو زندگیش یه کارایی اشتباه بکن مهم اینه الان عبرت گرفتی و پشیمونی پول پدر سوهرتو برگردونید و سعی کن دوباره دل شوهرتو بدس بیاری 

اگر به گوش خانواده خودمم برسه قضیه منو میکشن😭 وای چه بی عقلی بود من کردم

نه بابا،انسان ممکن الخطاست. یه کاری کردی دیگه

می کشن چیه؟ خب بین خودت و شوهرت بمونه، کسی نمی فهمه. فقط حسابی قاپ شوهرتو بدزد و البته حسابی ابراز پشیمونیتو ببینه. بگو خودمم باورم نمیشه اینکارو کرده باشم. بهش بگو اگه بابات قراره بفهمه، اینجوری بفهمه که زنم پول لازم داشته و خودم گفتم از کارتم برداشت کنه، کارت شما رو با من اشتباه گرفته. 

دقیقا حرف دل منو زدی شما😭ی بچه کوچیکم دارم دوس ندارم وقتی که قهر میکنم همش سر بار خانوادم باشم.شوهر ...

بله عزیزم تا کامنت هاتو خوندم متوجه این قضیه شدم ..پس همه تقصیراتو گردن خودت ننداز شوهرتم تو این قضیه مقصره 

انشالله ک زندگیت بهتر بشه و اصلا کارتون به دادگاه و مهریه نرسه اما بالاخره آدم باید آینده اش هم درنظر بگیره اگ شرایطشو داری برو کار یا یه کاری تو خونه راه بنداز و پولاتو پس انداز کن اگ هم نمیتونی زیر پوستی از خودش پول بگیر و پس انداز کن یه کارت دیگ درست کن و پولاتو بریز تو اون برا روز مبادا 

یه بنده خدایی شرایط بدتر از شمارو داشت یه روز زندگیشو تعریف می‌کرد برام از زرنگی اون زن کیف کردم