2777
2789
عنوان

رابطم با دخترم بد شده راهکار بدین

| مشاهده متن کامل بحث + 1474 بازدید | 82 پست

خوب باهاش صحبت کنین و ازش بخواین بگه چرا چند وقته تو لاک خودشه و دلتون براش تنگ شده و..

حسودیییمم شد کاش مامان منم انقدر بهم اهمیت میداد🚶‍♀️🚶‍♀️🥶فقط چپ میره راست میااد بهم میگه درس بخون😂وقتاییم ک باهاش صحبت میکنم به زور گوش میده..

دلشکستن هنر نیست؛تا توانی دلی به دست آور🍀💚            

۱۹ سالمه 

یا عاشق شده 

یا افسرده شده

یا یه اتفاقی افتاده که میترسه اگه بهتون بگه دلتون بشکنه .بعد عذاب وجدان میگیره ادم .گوشه گیر میشه 

یا تغییرات خلقیات پیداکرده 

منم با مامانم دوستم به نظرم اینا باعث میشه منم بعضی وقتا فاصله میگرم مخصوصا اگه کاری کرده باشم که نسبت به مادرم عذاب وجدان بگیرم 

یکی نزد حکیمی آمد و گفت: خبر داری فلانی درباره‌ات چه‌قدر غیبت و بدگویی کرده؟حکیم با تبسم گفت: او تیری را به سویم پرتاب کرد که به من نرسید؛ تو چرا آن تیر را از زمین برداشتی و در قلبم فرو کردی؟ .  امام زمان نمیخوای بیای؟ بیا دیگه :)خدا شکرت بابت همه نعمتات دوست دارم  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جدی باش رو نمازش  نه اینکه بخوای اینجا بگی  ولی  تو خونه به نماز و حجاب بسیار توجه ...

دوستاش همه‌ طوری هستن 

دانشگاس دیگه

دوست صمیمیش خیلی دختر خوب با خانواده تحصیل کرده اس

چادریم هست 

ولی دخترم مانتو شلوار معمولی 

دوستاش همه‌ طوری هستن  دانشگاس دیگه دوست صمیمیش خیلی دختر خوب با خانواده تحصیل کرده اس چادری ...

خواهر خوبم 

مامان باباها اگه خودشون رو از نظر علمی بروز نکنن 

اگه علم الهی که بالاترین علم هست پی ش نباشن 

بچه ها بر آدم مسلط میشن 

و گاها باهمدیگه حرفی ندارن 

برا بحث نیومدیم،انشاالله برای رضای خدا.جواب ابلهان خاموشی. من آنچه شرط بلاغست با تو میگویم تو خواه از سخنم پند گیر و خواه ملال. در هر حالی خدا رو فراموش نکنیم ، برای خوشنودی خدای مهربون کار کنیم ، نه برا دل خودمون و نه برای دل دیگران. که این است آخر عرفان .
خواهر خوبم  مامان باباها اگه خودشون رو از نظر علمی بروز نکنن  اگه علم الهی که بالاترین ع ...

من کارشناسی الهیات دارم‌ و ارشد فلسفه اسلامی 

ولی آنچه که با تمام وجودم فهمیدم و درک کردم اینه 

الانسان حریص بما مُنع

سعی نکردم بگم بشین پاشو بخواب بخورر نرو نکن

دوست داشتم با دوستیم بهش چیزی یاد بدم

من کارشناسی الهیات دارم‌ و ارشد فلسفه اسلامی  ولی آنچه که با تمام وجودم فهمیدم و درک کردم اینه ...

همینه 

باید بکن نکن خدا رو اهمیت بیشتر میدادی 

برا بحث نیومدیم،انشاالله برای رضای خدا.جواب ابلهان خاموشی. من آنچه شرط بلاغست با تو میگویم تو خواه از سخنم پند گیر و خواه ملال. در هر حالی خدا رو فراموش نکنیم ، برای خوشنودی خدای مهربون کار کنیم ، نه برا دل خودمون و نه برای دل دیگران. که این است آخر عرفان .
خواهر خوبم  مامان باباها اگه خودشون رو از نظر علمی بروز نکنن  اگه علم الهی که بالاترین ع ...

بی نظیر هست و بود 

هر جا میرم تعریفش رو می کنن 

دوست آشنا جدیدا اینطوری شده 

دلیلش رو نمیدونم

کاش میدونستم چشه 

چون همیشه اون اومده سمتم یکم سختمه برم و بگم چی شده

بی نظیر هست و بود  هر جا میرم تعریفش رو می کنن  دوست آشنا جدیدا اینطوری شده  دلیلش ...

با دوستان خوب و مؤمن رابطه داشته باشید و هم اینکه 

قاطع باشید در چیزیکه بنفع و ضررش هست 

مثلا دلش میخواد فلان مانتو بره بیرون 

من باشم نمیذاره دخترم با حجاب ناقص بره بیرون 

بهش میگم 

باشه پس مام نمیریم 

با دوستان خوب و مؤمن رابطه داشته باشید و هم اینکه  قاطع باشید در چیزیکه بنفع و ضررش هست  ...

دوست دخترم‌کلاس دوم دبستان پدرش پاسدار بود 

نامه‌ی عاشقانه ای برای پسر خالش نوشته بود داده بود دخترم گفته بود بابام ببینه می کشدم 

من که خانم متاهل بود اون جملات عاشقانه برام جدید بود

دیدم هر چی بیشتر بچه رو توی تنگنای امر و نهی قرار بدی بچه سرکش تر میشه سعی کردم دوستش باشم 

و خواسته هاش رو بپذیرم 

با دوستان خوب و مؤمن رابطه داشته باشید و هم اینکه  قاطع باشید در چیزیکه بنفع و ضررش هست  ...

فرزندان خود را بر اساس معیارهای اخلاقی خودتان تربیت نکنید، زیرا آنان در زمانی غیر از زمان شما آفریده شده‌اند

این سخن حضرت علی هست

دوست دخترم‌کلاس دوم دبستان پدرش پاسدار بود  نامه‌ی عاشقانه ای برای پسر خالش نوشته بود داده بود ...

نه 

اون شغلش فلان بودن معلوم نیس به بچه ش تربیت دینی کرده باشه 

نه  اون شغلش فلان بودن معلوم نیس به بچه ش تربیت دینی کرده باشه

من که می‌دیدم 

هم چادر اجباری بود 

هم نماز 

دیپلم گرفت ازدواج کرد

همسایمون بود 

همیشه دوست پسر داشت