2777
2789
عنوان

خواننده ی مورد علاقتون کیه :)))

| مشاهده متن کامل بحث + 1638 بازدید | 122 پست
تو که می شناسی درد تو شعرامو تو ک میفهمی معنی ایهامو :)

کجاست ای یار آغوش توووو

مردم تو خاکسپاریت اگه بارون بیاد شرکت نمیکنن یه وقت لباسو موهاشون خیس نشه! بعد تو نگران حرف این مردمی! بیخیال بابا! زندگی کن..

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نظرت محترمه  اما به نظرم همه ی رپر ها نصف البوم هاشون دپِ  ولی شایع توی اهنگ "رویای م ...

شایع رو قبول دارم کلا از رپرا شاید خلسه باشه که وقتی گوش میدم یاد دغدغه هام نمیوفتم😂

‏اگه چیپس لیمویی دوس داری نمیخوام نظرتو راجع به هیچ چیز دیگه ای بدونم.     میشه اگه دوست داشتی دعا کنی من خوب شم :((((

شایع رو قبول دارم کلا از رپرا شاید خلسه باشه که وقتی گوش میدم یاد دغدغه هام نمیوفتم😂

وای وای وااای !

یادمه از دل درد شدید داشتم میمیردم ، به پیشنهاد رفقا خلسه گوش دادم ...

فازِ کنسرتش برم داشت ، خوب شدم 🗿😂

وای وای وااای ! یادمه از دل درد شدید داشتم میمیردم ، به پیشنهاد رفقا خلسه گوش دادم ... فازِ کنسرتش ...

هیچ کدوم از اینایی که میگید رو نمی‌شناسم 

چند تا از اهنگاشون رو بگید

مگر مرگ ببرد مرا....
هیچ کدوم از اینایی که میگید رو نمی‌شناسم  چند تا از اهنگاشون رو بگید

خلسه شاد یا غمگین؟

‏اگه چیپس لیمویی دوس داری نمیخوام نظرتو راجع به هیچ چیز دیگه ای بدونم.     میشه اگه دوست داشتی دعا کنی من خوب شم :((((

هردو

خلسه غمگینش گل من شادش یاکوزا، 

هیدن زیر نخلا😂

شایع آهنگ دلی خوبه ولی زیادی غمگینه

فعلا اینارو گوش بده🚶