2777
2789
عنوان

ویار بارداری

190 بازدید | 15 پست

سلام ببخشید دوستان من الان ۵ هفته اش ک باردارم نزدیک شش هفته اس اما علائم خاصی ندارم اصلا حالت تهوع و ویار ندارم ب هیچ غذایی آیا طبیعیه؟ عدد بتای ازمایشم هم زیاد بود ۷۰۰۰ بود  شما از چند هفته حالت تهوع داشتین 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتما که همه نباید ویار داشته باشن عزیزم، من هردو بارداریم ویار به شدت سختی داشتم و هردوشون از هفته4بارداری شروع شدن تا17هفته، امیدوارم شما تجربه منو نداشته باشی و همینجوری راحت و سلامت بگذرونی این دوره قشنگ رو🌸🌸

حتما که همه نباید ویار داشته باشن عزیزم، من هردو بارداریم ویار به شدت سختی داشتم و هردوشون از هفته4ب ...

انشالله مرسی عزیزم  این هفته میخوام برم مشهد اونم کاروانی امیدوارم ویار شروع نشه  چوم ب کسی نگفتم باردارم

من هرچی بی بی میزنم منفی و خب درصد بارداریمم کمه  میگم اگه چیزی بود بعد ۲۰ روز بی بی چک نشون م ...

یعنی ۲۰ روز از موعد پریود گذشته؟  برا من منظم بود  یک هفته عقب افتاد آزمایش دادم مثبت شد  فقط هم پا درد داشتم 

یعنی ۲۰ روز از موعد پریود گذشته؟  برا من منظم بود  یک هفته عقب افتاد آزمایش دادم مثبت شد&n ...

نه راستش من ۱۲ رابطه داشتم که پیشاب فقط برخورد داشته ۴ روز بعدشم پریود شدم ۲۱ پاک شدم ولی خب چون شنیده بودم بعدشم امکان بارداری هست دیگه از ترسم ۲۰ روز بعد از رابطه بی بی زدم منفی بود ۱۶ روز بعدشم زدم باز منفی بود 

حتی سونو رفتم چیزی نگف😁

میگم اگه باردار بودم نشون میداد بی بی چک درسته؟

[QUOTE=287053687]نه راستش من ۱۲ رابطه داشتم که پیشاب فقط برخورد داشته ۴ روز بعدشم پریود شدم ۲۱ پاک شدم ولی خب چون شنی ...[/QUOTE فکر کنم نشون بده اما بهتر بود صبر میکردی از موعد پریود بگذره بعد ۴ روز قبل پریود اقدام داشتی احتمال  بارداری اون موقع کمه ماه بعد  ۱۲ یا  ۱۳ یا۱۴ روز قبل از موعد پریود اقدام کن