2777
2789

سلام

دوستان من دخترم پنج ماهشه و از وقتی یادگرفته برگرده و دمر بشه هررررر بار که بهش شیر میدم بالا میاره

حتی وقتی آروغش رو میگیرم بعد از اینکه آروغ زد شیرو بالا میاره 

توروخدا اگه راهی بلدین بهم بگین

ایا این بالا اوردن ربطی ب دمر شدن بچه م داره؟

اکانتی برای درد و دل های دو خواهر❤👭❤

اول بگو استفراغش پنیری یا آبکی

معبودم ... 🤲ای راهگشا در تاریکی ها...با کلید اجابتت ...قفل های درونم را باز کن...با تو که باشم، در جاده های تردید،...دستان توانای تو را میبینم ...قلبم در آسمان عشقت ...به پرواز در می آید واز شراب شیرین عرفانت مینوشم ..با تو در آغوش کرامتت ...ساکن میشوم ...با تو هیچ جاده ی پر پیچ و خمی وجود ندارد ...با تو دلم به عطر یاس های برکتت معطر میشود ...تو در جاده های خشکسالی ...تشنگی ام را به برکت نگاهت سیراب میکنی ...خدایا ! هر لحظه شکرت که کنارم هستی و مرا به غیر از خود وا نمیگذاری .

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چقدر بالا میاره حجم استفراغ رو منظورمه

إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَیْئًا أَنْ یَقُولَ لَهُ کُنْ فَیَکُونُ ????

چون به چیزى اراده فرماید کارش این بس که مى‏گوید باش پس [بى‏درنگ] موجود مى‏شود (??)

دمرش نکن خب بقول معروف میگن شیر دنگ کرده وقتی شیر میخوره نزار زیاد حرکت کنه ...نگرانم نباش

امام محمد باقر می فرمایند: وقتی مهدی عج♥️ وارد کوفه می شود،بر فراز منبر قرار می گیرد، سخن آغاز می کند ، در حالی که مردم از شدت شوقِ دیدارش آنچنان می گِریَند که از شدت گریه نمی فهمند امام عج چه می فرمایند.یعنی میشه ما هم اون روز باشیم؟😭 خداوندا شکرت که دیدی قلبم اومده سمتت بهم نشونه دادی 😭 حضرتم امامم مهدی عج آمدن به خواب من 😭😭 شوق و فقط شوق در گفتارشان منو به سمت دیگری از زندگیم کشاند😭😭یادم نمیره قول میدم یادم بمونه تموم حرفاتو 😭😭😭😭                ختم قرآن در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنید.   https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403

بعضی وقتا کم بعضی وقتا زیاد 

ببین اگر پنیریه اشکال نداره معده اش له میشه و یکم زیادی شیر میاد بیرون 

ولی اگر ابکی و جهنده اس باید پیگیری شه که علامت رفلاکسه

إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَیْئًا أَنْ یَقُولَ لَهُ کُنْ فَیَکُونُ ????

چون به چیزى اراده فرماید کارش این بس که مى‏گوید باش پس [بى‏درنگ] موجود مى‏شود (??)
پنیری

پنبری از زیاد شیر خوردن بعد از استفراغ در بعضی اوقات سکسکه هم میکنه که اینم نشانه خوبیه

معبودم ... 🤲ای راهگشا در تاریکی ها...با کلید اجابتت ...قفل های درونم را باز کن...با تو که باشم، در جاده های تردید،...دستان توانای تو را میبینم ...قلبم در آسمان عشقت ...به پرواز در می آید واز شراب شیرین عرفانت مینوشم ..با تو در آغوش کرامتت ...ساکن میشوم ...با تو هیچ جاده ی پر پیچ و خمی وجود ندارد ...با تو دلم به عطر یاس های برکتت معطر میشود ...تو در جاده های خشکسالی ...تشنگی ام را به برکت نگاهت سیراب میکنی ...خدایا ! هر لحظه شکرت که کنارم هستی و مرا به غیر از خود وا نمیگذاری .

سلام 

اصلا خودتو نگران نکن. اگر قبلاً اینجوری بالا نمیاورده ‌و الان میاره احتمالا یه رفلاکس خفیفی داشته که وقتی دمر میشه به معدش بیشتر فشار میاد و ‌تشدید میشه.

برای اینکه مطمئن شی دفعه بعد که بهش شیر دادی تا نیم ساعت اصلأ نذار رو شکم بیفته و یا نشسته یا بغل نگهش دار . اگر بالا نیورد پس همونه و هر بار بعد شیر رعایت کن