2777
2789
عنوان

چجوری مرداتونو رو انگشت نگه می‌دارین🙄کافره هرکی نگه

| مشاهده متن کامل بحث + 3048 بازدید | 130 پست
چی پول میخواد؟ نه منظورم همه مسائل بود برای مثال من شوهرم موبایلش هرچی میشه میاره میده به من چون دید ...

دقیقا مشکل اینجاس ک ما حقوقمون نمیرسه برای لباس و داداش و مامانش پولش میدن ک مسلما اونا باید باشن 😕منم‌نظر بدم نمیخوره چون میگ داداشم پول میده یا مامانم داده رو حرفش بگم ن ناراحت میشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب پس ۵۰ درصد قضیه حل نیست... تو زندگی مشترک ۵۰ درصد اونه و ۵۰ درصد شما ... وقتی اون طرف این اخلاق ...

سلام عزیزم باهاتون آشنا نشدم ولی پی دی اف مجموعه تاپیک هاتونو دارم و میخونم میخوام تشکر کنم ازت که تجربیاتتو برامون نوشتی عزیزمهربون ❤

سلام عزیزم باهاتون آشنا نشدم ولی پی دی اف مجموعه تاپیک هاتونو دارم و میخونم میخوام تشکر کنم ازت که ت ...

سلام به روی ماه تون 

خوشبختپ از آشنایی تون 😍

ممنون از توجه تون .انشاله که مطالبم کارآمد باشه🙏🙏

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

یه موضوع دیگه که خیلی خانم ها بهش گرفتارن اینه که با متلک و کنایه حرف میزنن .اینم مردان را لجباز میک ...

دقیقا

آقایون اغلب متوجه ی دلیل کنایه ها نمیشن، بعد خانم ها ناراحت میشن که چرا همسرمون بی توجه بود 

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)
دقیقا مشکل اینجاس ک ما حقوقمون نمیرسه برای لباس و داداش و مامانش پولش میدن ک مسلما اونا باید باشن 😕 ...

چقدر بد 

ماهم خیلی کمک مالی داریم از سمت خانواده همسرم ولی اجازه دخالت ندادیم تاحالا امیدوارم همه مشکلات مالیشون حل بشه تا بیشتر دغدغه ها از بین بره 

دقیقا آقایون اغلب متوجه ی دلیل کنایه ها نمیشن، بعد خانم ها ناراحت میشن که چرا همسرمون بی توجه بود&n ...

دقیقا 

اگر هم متوجه کنایه بشن قاتی میکنه مخشون😂

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...