2777
2789
عنوان

برادر مهربانم

| مشاهده متن کامل بحث + 328 بازدید | 25 پست

حالا که یه برادر دسته گل پیدا شده و دل و امید خواهرش شده ببین چطوری یه نفر پیدا میشه ضدحال بزنه🥺🥺🥺

اسی ؟؟؟ چراا واقعن؟؟ چرا شوهرت بزرگ نشده؟

منم اوایل ازدواجم اونقدر میرفتم خونه مامانم و حالم خوب بود و شاد بودم که دیدم شوهرم مدام غر میزنه چه خبرته هر روز هر روز میری و ...

هر کجا که میرفتم حالم خوب میشد ایشون مخالفت میکرد و اخم تخم اونقدر انرژی منفی داد که الان... نه جایی میرم نه حوصله ی کسی رو دارم

شوهر شما حسودِ و از مشکل روانی رنج میبره مثل شوهر من

خدایا تو را شکر می گویم چرا که هر روز بهترین ها را وارد زندگی من می کنی.🤲
با همسرتم خب شاد باش دیگه  حق داره ناراحت باشه  با بقیه میگی میخندی به اون می‌رسی ناراحت ...

آخه همسرم اهل بگو بخند نیست. خانواده شون هم خیلی جدی هستن. وقتی هم که باهاش میخوام بخندم میگه تو لوسی. ولی خانواده ما از اونایی هستیم که خیلی گرم و شاد هستیم. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ایراد از شماها نیست....

البته نباید طوری رفتار کرد که ایشون احساس غریبی بکند....اگر مدت ازدواج شما زیاد نیست درست میشه.شاید توی جمع احساس رضایت نداره بخاطر خلق وخوی خودش معذب هست

.single.          هستم اگر می روم خوشتر ازین پند نیست  //  بسته به زنجیر را لیک خوش آیند نیست // //  عمر گذر کرده را غرق تماشام شدم////سینه کشان همچو موج، راهی دریا شدم//☆ https://rubika.ir/kia365365                    ali365365kia@gmail.com
اگه با برادرت یه جنگ و جدل و دعوای مفصل نکردید هرچی دلت خواست بهم فحش بده!!! صدباااار گفتم خوشی هاتو ...

آخه خوشی نیست. آنقدر همسرم ناراحتم کرد که الان پر از درد و ناراحت هستم تا خوشی 🥺

آخه همسرم اهل بگو بخند نیست. خانواده شون هم خیلی جدی هستن. وقتی هم که باهاش میخوام بخندم میگه تو لوس ...

میدونم اما خب تو هوای شوهرتو داشته باش بیشتر دلش شاد شه بشه شبیه خودت 😍

شما هنوز به بلوغ فکری برای تزدواج نرسیدی شوهر آدم باید اولویت آدم تو زندگی باشه باید خوشی و شادیت با ...

چندتا کتاب روانشناسی خوندی؟ تحصیلاتت چیه؟ چرا اشتباه مشاوره میدی عزیزم،

صد درصد شوهر اسی مشکل روانی داره: خودکم بینی؛ حسادت؛ منفی نگری و ... حداقل مشکلات روانی شوهر اسیه

آخه همسرم اهل بگو بخند نیست. خانواده شون هم خیلی جدی هستن. وقتی هم که باهاش میخوام بخندم میگه تو لوس ...

پس دیگه شوهرت زیادی مشکل داره ، هم خودش اهل شوخی نیست ، هم دوس نداره تو اهل شوخی باشی

چندتا کتاب روانشناسی خوندی؟ تحصیلاتت چیه؟ چرا اشتباه مشاوره میدی عزیزم، صد درصد شوهر اسی مشکل روانی ...

کتاب روانشناسی زیاد خوندم ولی این تجربه زیسته من هست نه مطالعه کتاب

دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش
چندتا کتاب روانشناسی خوندی؟ تحصیلاتت چیه؟ چرا اشتباه مشاوره میدی عزیزم، صد درصد شوهر اسی مشکل روانی ...

الان شما تشخیص دادی شوهر اسی مشکل روانی داره؟؟؟؟!!!!!! شما اگر یدونه کتاب روانشناسی هم خونده بودی همچین تزی نمیدادی!

خوده روانپزشک ها و.روان شناس ها و مشاورها تو کمتر از ده جلسه به این شناخت برسن که شما تو چهار تا خط رسیدی

من که به این قشنگیم با پر و بال رنگیم یکه خروس جنگیم  ببین ببین تاج سرم  ببین ببین بال و پرم  این قد و بالا رو برم    امضاء: خروس جنگی حاج خانوم 

اره واقعا چون من اولویت ام همسرم هست. برادرم با اون هم خیلی مهربونه. 

اره واقعا چون من اولویت ام همسرم هست. برادرم با اون هم خیلی مهربونه. 

به قول بچه ها که گفتن اگه تازه ازدواج کردید کمی طبیعی هستش که گارد بگیره کم کم یخش میشکنه ولی خوب ان شاءالله که رابطه ی خوبی با برادرتون داشته باشه