2777
2789
عنوان

برادر مهربانم

328 بازدید | 25 پست

برادر من خیلی مهربون و شاده، وقتی پیشش هستم از صمیم قلب شاد هستم و میخندم. 

دیشب خونه مامانم بودیم و من خیلی خوشحال بودم. همسرم خیلی تو قیافه بود. وقتی برگشتیم، همسرم گفت تو با من خوشحال نیستی. ما باید از هم جدا بشیم. تو با خانواده خودت خوشحالی. 

واقعا درست گفت، من با همسرم همیشه غمگین هستم. همسرم جدی و رسمی هست. 

سعی کردم بعضی وقت ها بدون همسرم به دیدن مامانم اینا برم، که آنقدر اذیت نشه وقتی ما رو میبینه. ولی همین تنها رفتن من هم اونو ناراحت کرد. 

شماها با خانواده خودتون شادترین یا با همسرتون؟ 

با حسادت همسرم چی کار کنم؟ یعنی با خانوادم رفت و آمد نکنم؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه با برادرت یه جنگ و جدل و دعوای مفصل نکردید هرچی دلت خواست بهم فحش بده!!! صدباااار گفتم خوشی هاتون رو تو این ک‌فتی سایت جار نزنید جاااار نزنید

من که به این قشنگیم با پر و بال رنگیم یکه خروس جنگیم  ببین ببین تاج سرم  ببین ببین بال و پرم  این قد و بالا رو برم    امضاء: خروس جنگی حاج خانوم 

شما هنوز به بلوغ فکری برای تزدواج نرسیدی شوهر آدم باید اولویت آدم تو زندگی باشه باید خوشی و شادیت با اون باشه نه داداشت چند روز دیگه که برادر مهربانت ازدواج کرد و تو هم از شوهرت جدا شدی و تنها موندی می فهمی چی میگم

دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش

من با همسرم اصلا بگو بخند نداشتیم چون اون ادعا داشت غد بد اخلاق بود 

اتفاقا دیروز برفکر  این. تایم خنده بودم 

اصلا  اون ادعا داش

اگر با این اکانت فعال نبودم پس بدون با این کاربرے فعالم💚   🔚عشق _هاچبک ) این کاربری جدیدم 🔜  میدم  با آقایون این سایت  مشورت وراهنمای بگیرم ولی با  خانم های عقه باز پر ادعا  .مال.و تیتیش مامانی . خانم های ک ادعا برازندگی  دارند ک سنگ تموم میزارن مثلا ب خودشون .بابا خودت جمع کن  لامصب  نمیخا پز بدی براممممم یه شلوار گل منگولی پوشیده اوندی تو سایت زر زر میکنی . مثلا فهمیده هستی معلوم اززکدوم رگ ریشه ای  🙏  این فقد برلی خانوم های   بی وجدان 👿 کاربر هاچ بک سابق میدونم ک دیگ ب این ماشین نمیرسم قیدشو زدم😭😭ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ اگر ب فا......ال  نیک بگیرم شاید یک درصد بگم  به این ماشین ب دعاهای شما میرسمـ     🙏

من مجردم...

اما واقعا دو خط اولو که خوندم فکردم حرفای خودمه...😅

من داداشام خیلی خوبن یکیشون بزرگه که الهی فداش بشم انقدر مهربونه یکیشون کوچیکه که فدای اونم بشم انقدر شیطونه😅

با خانوادم خوشحالم میخندیم اما خب بعضی وقتا ناراحتی هم داریم...

البته من به خودم بستگی داره وگرنه همه محیطایی ک توش بودم شاد بودن امکان داشت من خودم یکم زیاد میرم تو قیافه و اخم میکنم😅

تهش پام خورد به لیوان نیمه پرش ریخت به من درخواست ندید حوصله ندارم میزنم جرواجرتون میکنما 

چه ربطی داره؟ هر کسی جایگاه خودش رو داره. 

همسرتون احتمالا اختلال روانی داره.

من با هر دوتاشون شادم، بیشتر با همسرم.

لینک کانال متخصص زنان و زایمان که ویزیت آنلاین داره، در موردش تاپیک زدم که چرا شده امضام، عاشقشم.  https://eitaa.com/DrNesaVarmaghani  :ایتا                 dr.nesa.varmaghani : اینستاگرام

اولویت همسرته لازم نیست رابطتو با خانوادت قطع کنی ولی مدیریت کن، نذار شوهرت احساس سرخوردگی کنه، بذار حس کنه پادشاه قلبته 

طبیعیه که آدم با خانواده خودش راحتتر باشه اما ما زنا این توانایی رو داریم که روابطمون رو مدیریت کنیم

مادرم با افتخار🥰، تمام وقت😍😍😍

من الویت اپل شوهره برام اما الویت.  همسرم رفیقاش هست 

اگر با این اکانت فعال نبودم پس بدون با این کاربرے فعالم💚   🔚عشق _هاچبک ) این کاربری جدیدم 🔜  میدم  با آقایون این سایت  مشورت وراهنمای بگیرم ولی با  خانم های عقه باز پر ادعا  .مال.و تیتیش مامانی . خانم های ک ادعا برازندگی  دارند ک سنگ تموم میزارن مثلا ب خودشون .بابا خودت جمع کن  لامصب  نمیخا پز بدی براممممم یه شلوار گل منگولی پوشیده اوندی تو سایت زر زر میکنی . مثلا فهمیده هستی معلوم اززکدوم رگ ریشه ای  🙏  این فقد برلی خانوم های   بی وجدان 👿 کاربر هاچ بک سابق میدونم ک دیگ ب این ماشین نمیرسم قیدشو زدم😭😭ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ اگر ب فا......ال  نیک بگیرم شاید یک درصد بگم  به این ماشین ب دعاهای شما میرسمـ     🙏