2777
2789

چ جالب شارژ گوشی منم ۲۰ درصده 

😗کیا حس میکنن دنیا یه فیلمه و ما بازیگر این فیلم 🤔    دلم میخواد انقدر گریه کنم ک اشکم خشک بشه دیگ راحت بشم 😔                                                          برای مامان شدنم صلوات بفرستین لطفا 💚

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

امیدوارم همه از ته دلشون شاد باشن

من دیدم آدمایی که سرشون شلوغه وقت پیدا میکنن.دیدم آدمایی که ارتباطشون بده خوب ارتباط برقرار میکنن.دیدم اونایی که نمیتونن خوب چت کنن خیلی سریع جواب میدن و یه پاراگراف کامل مینویسن.دیدم اونایی برای یه رابطه آمادگی ندارن توی دوبار هم صحبتی آمادگی پیدا میکنن، همه ی اینا رو گفتم که بدونی اگه یکی تو رو بخواد و واقعا دوستت داشته باشه لازم نیست که تو ازش بخوای:) 

اللهم عجل لولیک فرج

شفای همه بیماران 

آرامش مردم کشورم

سلامتی خانوادم 

آرامش خودم 

موفقیت های علمی تحصیلی برای همه علم جویان

و ورود یه همسر و همدم با اخلاق و همه چی تموم به زندگیه همه ی مجردا 

انشالله همه به حاجت دلشون برسن و بهترین ها براشون رقم بخوره 🤲 برای رسیدن به هدفم برام صلوات میفرستی🥺

این تاپیک دوست عزیز، این تاپیک کتابی رو گذاشته که هیچ کتابی مثلش تا به حال نخوندم، با خوندنش فهمیدم که ما چه قدر از امام زمانمون غافل بودیم. در حالی که آقا جان هر ثانیه به یاد ما بودند. خوشحال میشم شما هم این کتاب رو بخونین. اللهم عجل لولیک الفرج🌱دوست عزيزی که امضامو میخونی لطف کن برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان یه صلوات بفرست و اگر دوست داشتی بگو منم برای عاقبت بخیری و حاجت رواییتون بفرستم 🌿✨آدمی را آدمیت لازم است عود را گر بو نباشد هیزم است  .                                                                       من آن گلبرگ مغرورم که میمیرم ز بی عکسی ولی با ذلت و خواری پی کو کو نمیگردم ... اگر کامنتی گذاشتم ناراحت شدی بهم بگو من قصدم ناراحتی هیچکدومتون نیست🌿 تو تاپیک های بازی و سرگرمی و مذهبی اگر تونستین تگم کنین 🌱 

«اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل الفرجهم»دوستان دراین عید بزرگ مسلمین بعد یک ماه روزه داری از میزبان این ماه هرچی بخواییم اگه به صلاحمون باشه بهمون می ده بزرگترین خواستمون سلامتی وظهورامام زمان بعدش عاقبت به خیری وخوشبختی  ورسیدن به آرامش باهرنیت وحاجتی که وارد شدید انشالله حاجت رواباشید ،«اللهم صل علی محمد وال محمدوعجل الفرجهم»

«اللهم عجل لولیک الفرج»