2777
2789

سلام خوبین دوستای عزیزم

همه ما میدونیم خدا ی سری فرشته ها داره مثل میکاییل اسماعیل راحیل نگهبان و..... و وقتی براشون نامه مینویسیم  با اداب خاص خودش خواسته ما براورده میشه 

من امروز میخوام نامه بنویسم ک تو امتحانانم موفق بشم و تو ازمونمم همینطور 

و الان نمیدونم ب کدوم فرشته بنویسم اگ میشه راهنمایی کنید ک ب کدوم فرشته بنویسم

اگ تجربه دارین بگین 

و اینک اونایی ک از قانون جذب استفاده کردن هم بگن انرژی مثبت بدن❤❤❤

کنکور دارم لطفا برام دعا کنید و صلوات بفرستید ک منم قبول شم و ب ارزوم برسم😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به فرشته عشق خودت بنویس  اسمت چیه  من به فرسته عشق اسم خودم نوشتم تا شب طرف عاطفیم باهام ...

خب این خیلی خوبه ولی واس درس میخوام احساس میکنم باید ب فرشته خاصی بنویسم ن عشق

نامه بنویسی درس نخونی فرشته چکار می‌تونه بکنهبشین مطالعات بیشتر کن وازخدا هم کمک بخواه انشالا موفقی& ...

خیلی میخونم 

وای کار از محکم کاری عیب نمیکنه🥺

پیز دیگه چیه؟!

مث اینک تازه وارد فضای مجازی شدی یا تازه گوشی دادن دستت ک با اشتباه تایپی اشنایی نداری عزیزم

لطف کن تو تاپیک من پست نذار ک جواب نمیدم چون جواب ادمی مثل تو رو دادن شخصیت خودمو میبره زیر سوال

مث اینک تازه وارد فضای مجازی شدی یا تازه گوشی دادن دستت ک با اشتباه تایپی اشنایی نداری عزیزم لطف کن ...

عزیزم شما بهتره بری مدرسه سواد یاد بگیری 😐منم با اسکای مثل تو که مواد زده و با فرشته ها نامه پرونی میکنه کاری ندارم😂