یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
لورال یه پنکیک داره ترومچ جنیوس هم کرم پودره هم پنکیک هم کانسیلر هم پرایمر پوششم خوبه اس پی اف ۳۰ام داره برای مصرف روزانه ام خوبه رنگاشم خیلی نازه برای انواع پوستم هست یعنی جوشم نمیزنی اگه پوستت چربه من خیلی راضیم ازش
تو تنهایی هاتو بذار رو دوش من
صدای تو لالایی میشه تو گوش من❤💚💙💜💛
نه عزیزم این پنکیک اونطوری نیست فکر کن کرم پودر فشرده مثل پنکیکه من خودمم پوستم چربه اما این نه برق میندازه رو پوستم نه جوش میزنم اگه بری ببینیش متوجه میشی چی میگم مثل پنکیک معمولی نیست
عزیزم استفاده کرم پودر بصورت مداوم پوست و خراب و خشک و خشن میکنه،چرا به جای اینکه صورتتو با کرم پودر بپوشونی نمیری دکتر پوست تا بدون کرم از صورتت لذت ببری؟ ولی اگه یه کرم میخوای که همیشه مصرف کنی و پوشش هم خوب باشه مارک منهتن و پیشنهاد میدم
خدای مهربون به همه اونایی که در آرزوی فرزندن یه نی نی سالم بده🙏
نه عزیزم خشک نیست یکم چربه ولی چربیش جوش زا تیست بله به لبم میشه زد من رنگ رزوانیلشو میزنم رنگ رزبژشم خوبه این دوتا تناژصورتی دارن بقیه ی رنگهاش تناژ زرد