خدایااا دیگه وا دادیم این چه مصیبتیه
بچه ها تجربه دارید یا راه حل ؟
ما یک همسایه داریم که با مادرش طبقه پایین ما زندگی میکنن صاحب ملک مسر دیگه این خانمه که خارج از ایرانه ،این مسره که الانه۴۵ اینا سن داره از نوجوانی معتاده بعضا کمپ انداختنش بعدش دراومده ، خدا شاهده یک عربده های میکشه اعصای بدنمون به رعشه میوفته با مادرش دعوا میکنه دردیوار ،میکوبه میشکنه تن صداش هم خیلی ضخیم و بلندههفته ای چند بار این برنامه هست خونشون مادرش چنان حیغ میزنه که مادرشم کتک میزنه کبود میکنه ، درهارو باز میکنه محکم میکوبه بوفه من میلرزه شب نصف شب صبح زود ، هزار بار با زبان توش برادر گونه سوهرم تذکر داد، شکایت کردیمو فلان اغا این تا مامور میبینه گربه میشه ، یبار هم شوهرم درگیر لفظی شد باهاش اغا الان شد قاتل روح و روانمون میگه مهمان دعوت نکنید جارو نکشید مبل تکون ندید هرجی فحش ناموسی بار منو شوهرم میکنه مثلا م
چند روز پیش مدرشوهرم و خواهرشوهرم خونه ما بودن هرچی فش بود نثار من کرد .... تو دهن زنتو فلان
سوهرم هیچی نگفت فردا کا شوهرم از سرکار میومد پریده جلو شوهرم کاپشنشو پاره کرده چند روز پیش هم من تنها بودم داشتم جارو میکشیدم اومد زده با لگد درخونمون شکست من دیگه نگم چه حالی شدم. اورژانس و ۱۱۰ اومدن ووو
الان رفته اظهار کرده که نه من نکردم ، و باز هم تو خونه میکوبه فش میده
همسایه ها همشون ازش میترسن ، اما من طبقه بالاشونم ، اصلا غیر قابل تحمله ، اخه ما چیکار کنیم ، تو کلانتری گفتن ، جم شید تو جای خلوت بگیرید بزنیدش
اخه این چه قانونیه ، خودشون میبینن که حق باماست اما قانون میگه مدرک و دوربین
اخه حتما باید اینجایکی بمیره بیان ببرن اعدام کنن؟
بخدا اونقد لعن و نفرین کردم و نالیدم اخه پول هم تدارم بذارم رو خونم بفروشم برم چنتا حا رفتیم خیلی کوچیکتر از اپارتمان خودمونه من تازه بازسازی کرده بودم
خدایااااااااااااا
خواهش میکنم هرکی میدونه که دعاهاش. کارسازه دعامون کنه شر اینا کنده بشه