2777
2789

میگ باید بمونه تو زندگیش😟گفتم ادم خیانت کارو باید رها کرد و جدا شد و قابل بخشش نیس گف ن اینطوری فک نکن نباید زن راهو راحت برا کس دیگ باز کنه

خوشم نیومد ازین فکرش چرا حس میکنه زنا همیشه باید کوتاه بیان؟!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چ عاقلی ارزش خودشو نمیدونه

وقتی شوهری به زنش میگه این راه و این جاده اگه راحت نیستی برو خونه بابات،و اون زن خیلی راحت ساکشو جمع میکنه و میره،با دستای خودش مهر تااید میزنه به اینکه اره تو راست میگی،من مثل یه خدمتکار روز مزد هستم ،که هر وقت ازم راضی نبودن مثل اینکه اخراجم کنن،بهم بگن برو بیرون و من راحت ومطیع پاشم برم بیرون،انگار نه انگار عمری توی اون خونه جون کندم ،زحمت کشیدم ،بچه بزرگ کردم و با همه چی ساختم ،حالا دار و ندارم میشه همون ساکی که دارم باهاش میرم و این خود خود حقارته که یه زن خودش واسه خودش انتخاب میکنه،باید ایستاد ،حقمون رو بگیریم و بعد از اون زندگی بریم 

به قولی گفتنی قدیمیا میگن زندگیتونو حفظ کنین.حتی شوهرتون خطا کرد یبار نزارین کسی دیگه وارد زندگیتون بشه

فامیل همسرم آدم بسیار احساساتی هست خلاصه مزاحم تلفنی داشت اینم باهاش افتاد جوری ک  خواست زن خودش طلاق بده اون زن هم جدا شه با این فامیل همسرم ازدواج کنه 

ولی زن آقاهه زندگیش حفظ کرد خانوادش .گفتن طلاق گفت ن رفت قهر ولی گفت طلاق ن ...آخرش خود مرد پشیمون شد متوجه شد اون خانمه قصدش گول زدن بود واسه پول ..

حرف قدیم هست الان خود مرد انقد خانمش میخواد ک نگو ..

همیشه میگه نادونی کردم زنش نخواست زندگیش بیفته دست یکی دیگه ...

یاد من در هر جایی زیباس...خدا❤