2777
2789
خانوما انقدر از لحاظ روحی عاطفی به همسرانشون وابسته میشن که با یه تلنگری میشکنن 

خوب باشید ، مهربون و با سیاست باشید ولی از جون مایه نزار خانوم

بهترین و مقوی ترین چیز و خودت بخور ، تو میخوای زایمان کنی ، تویی که بدنت ضعیف تره 

اکثرا میگن فلان فداکاری و در حق شوهرم کردم از زندگیم گذشتم از خوشیام زدم تا شوهرم رشد کنه، خب اشتباه کردی

مادر نباشید برای شوهراتون،  هر درخواستی کردن ، یه درخواست ازشون داشته باشید( یعنی یه طرفه نباشه) 

بخدا ذات مردا مثل زنا نیست که قدر دان باشن و حافظه خوبی داشته باشن

نمیگم بی محبتی و بدجنسی کنین ، نه ، ولی بخدا شوهر فامیل نمیشه، محبت کنین و باسیاست باشین ولی همه چیزای خوب و برای خودتون بخواهید

نه مادر مهربون و فداکار باشید براشون 

نه دختر بچه لوس و ننر 

همسر باشید 

همسر باشید، از لحاظ فکری جدا و مستقل، به فکر پیشرفت خودتون 

بعضیا دایم تو فکر اینن شوهره چجوری دوست داره باشن، سر و شکل و قیافه و اعتقاداتشونو همونجوری میکنن 

تزشون هم اینه که انقدر تو جامعه همه جوره ریخته که مام باید دایم رنگ به رنگ بشیم که شوهرم نره دنبال یکی دیگه

نه بخدا اینجوری نیست، یه دفعه به خودت میای میبینی شدی یه آدم دیگه با دل‌مشغولی های الکی و شکل و ظاهری که این اصلا تو نیستی ،چهارتا کتاب نخوندی و هیچ پیشرفتی نکردی و پا تو سن گذاشتی و هیچی از خودت در وجود خودت نداری 

خودمون باشیم ، همینی که هستیم 

روی فکرمون کار کنیم اینجا👈🧠👉 اگر درست بشه همه ی مشکلاتمون حله 

بخدا مردا حاضر نیستن یه درصد بخاطر ما تغییر کنن( آزمایش شده) تغییر پذیری مردا بخاطر ما زنا خیلی کمه ، زیر یک درصده ،یه رفتار غلط رو سالها میگیم بازم ترک نمیکنن 

بعد ما انقدر وابسته ایم که تا به یه زن دیگه نگاه میکنن بغض میکنیم و گریه مون میگیره 

خیانتم کرد ناراحت نشو عزیز من ، سخته آره 

ولیییی فقط وقتی ناراحت شو که خدایی نکرده فلج و ناقص و بیمار شدی افتادی تو جات 

اول خودتو،دوم خودتو ،سوم خودتو دوست داشته باش

اگر حاجت داری ، چله ی زیارت عاشورای آیت الله حق شناس رو بگیر.درصورتی که همراه با مراقبه باشه امکان نداره حاجت نگیری. طریقه ختم چله، پیامهای کسانی که حاجت روا شدند و شماره برای گرفتن نایب تو کا نا لی که توسط شاگرد آیت الله حق شناس اداره میشه گذاشته شده. برای وارد شدن در کانال سرچ کنید دوستداران آیت الله حق شناس و مجتهدی.دروغه هرکی بگه من مراقبه داشتم ولی حاجت نگرفتم.اگرچله رو گرفتید به یاد منم باشید و برام دعا کنید  .یاعلی🤚🌺

پس نیازهای عاطفی مون چی میشه؟ربات که نیستیم

ماهم دل داریم

ما دخترهای غمگین شانزده ساله ای بودیم که فکر میکردیم اگر میشد رنگ موهایمان را روشن کنیم ، تکلیفمان هم روشن می شد. ما ، با ماتیک های قایمکی و کابوس های یواشکی و آرزوهای دزدکی . ما و کارت پستال هایِ « سوختم خاکسترم را باد برد ، بهترین دوستم مرا از یاد برد».. ما و شعرهای دوران مدرسه ، اولین دست نوشته هایی که توی دفتر ِ  کوچک یادداشت می نوشتیم و مشاور دیوانه به خیال اینکه این یک نامه برای پسر مردم است از ما می دزدید .ما ، که تمام عمر ترسیدیم دختر بدی باشیم . ترسیدیم مقنعه هایمان چانه دار نباشد و چشم سفید باشیم . ما که توی کتاب هایمان فروغ نداشتیم ، چون فروغ میان بازوان یک مرد گناه کرده بود ، ما فقط یادگرفتیم مثل کبری تصمیم های خوب بگیریم ، و آن مرد ؛ هر که می خواهد باشد . مهم این است که داس دارد…

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

متاسفانه من تبدیل شدم به ی زن کاملاااا مستقل ،جوری ک اون میاد ی چیزیایی ازم میخاد که من دیگه میخام ک ...

چون درخواستی ازش نداری حتما 

اگر حاجت داری ، چله ی زیارت عاشورای آیت الله حق شناس رو بگیر.درصورتی که همراه با مراقبه باشه امکان نداره حاجت نگیری. طریقه ختم چله، پیامهای کسانی که حاجت روا شدند و شماره برای گرفتن نایب تو کا نا لی که توسط شاگرد آیت الله حق شناس اداره میشه گذاشته شده. برای وارد شدن در کانال سرچ کنید دوستداران آیت الله حق شناس و مجتهدی.دروغه هرکی بگه من مراقبه داشتم ولی حاجت نگرفتم.اگرچله رو گرفتید به یاد منم باشید و برام دعا کنید  .یاعلی🤚🌺

قربون دستی که اینو تا کرد بخدا اینو هرساعت باید تاپیک زد بلکه تلنگر باشه!

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻
پس نیازهای عاطفی مون چی میشه؟ربات که نیستیم ماهم دل داریم

من در مورد وابستگی گفتم

👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏

لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.
همه مثل هم نیستن ،هرنسخه ای واسه یکی جوابه 

اکثر زنا همینن

چون درخواستی ازش نداری حتما  

چرا خوب اکثرا زیر بار نمیره ب بهانه های مختلف...درخواست مالی که اکثرا پول و داده دست خودم میگه خب دست خودته هر کار میخای بکن،خریدم بهونه خستگی و کمر دردشو میاره اکثرا .بچه هامم دست تنها بزرگ کردم

بعضی ها دست خودشون نیست

اشتباه میکنن ،چرا دست خودشون نیست؟ پس دست کیه؟ 

آدمیزاد زندگیش دست خودشه یعنی چی 

آدمای ضعیف چون میخوان کاری انجام ندن و میترسن میگن دست خودمون نیست