2777
2789
عنوان

بنظرتون شوهرم مشکوکه؟

226 بازدید | 13 پست

پول خرج خونه رو میگه از تو کارت خودم خرج کن اس ام اسش بیاد منم میگم خب بریز ب کارت من که بدونم چقد موجودی مونده چیکار کنم ولی زیر بار نمیرهههه کلی دعوا کردیم 

حس میکنم بهم اعتماد نداره 

و گاهی سکوت تو را نابود میکند😞 گفتند اشک بریز....خالی میشوی،خالی نشدم که هیچ...پر شدم از بی کسی که چرا کسی اشک هایم را پاک نمیکند...🙂 خنده تلخ من از گریه غم انگیز تر است 🙂  هستی ام را به آتش 🔥 کشیدی...سوختم من ندیدی ندیدی:)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چکار داری تو خرید بکن هرچی دلت میخاد بخر ....

🥺🥺

و گاهی سکوت تو را نابود میکند😞 گفتند اشک بریز....خالی میشوی،خالی نشدم که هیچ...پر شدم از بی کسی که چرا کسی اشک هایم را پاک نمیکند...🙂 خنده تلخ من از گریه غم انگیز تر است 🙂  هستی ام را به آتش 🔥 کشیدی...سوختم من ندیدی ندیدی:)
شاید م میخواد با خیال راحت خرج کنی

خیلی دعوا کردیم فکر نکنم

باورت میشه شوهر منم بعد ۶سال زندگی چند روز پیش بهم گفت برو چیزی بخر برا خونه رفتم موجودی کارتش رو به ...

چرا مارو شریک نمیدونن اخههه

چه ربطی به مشکوک بودن داشت؟  چه فرقی داره توی کارت کی باشه؟

خب اونم همینو میگه چ فرقی دارم 

منم میگم اگه فرق نداره تو کارت من باشه

حوصله داری بحث نکن .. هر چی لازم داری بگیر . کارتم ک دستته میتونی قبل خرید شک داستی چقدر توشه موجودی ...

راست میگی 

ولی خب اینهمه جبهه گیریش در برابر کارتمو نمیفهمم

راست میگی  ولی خب اینهمه جبهه گیریش در برابر کارتمو نمیفهمم

شما جبهه نگیر . زندگی سخت نگیر گلم . شوهر منم اوایل همین کار میکرد الان میریزه کارت خودم .. من دلم نمیاد خرج کنم بهش میگم کارت خودت بده بهم کلی میخندیم 🤣🤣 

خب اونم همینو میگه چ فرقی دارم  منم میگم اگه فرق نداره تو کارت من باشه

شوهر منم هیچ وقت موجودی دقیق بهم نمیگه... 

میگه اگر بدونی سریع چاله می‌کَنی براش🥴

راست میگه من پول نگهدار نیستم... 🤦