عزیزم ناراحت نشو خیلی ها رسم دارن. جاری من پدرشوهرم همیشه اسپند رو سر سلامتی میدونن. ما بچه کوچک داریم یا اون موقع که تازه عروس بودم. یا چه میدونم وقتی ازمریضی چیزی در اومده بودم یا بعد مدتها میرفتم خونه شون یا همه یهو با هم جمع میشدیم پدرسوهرم همیشه میگه اسپند دود کنید . چشم نخوریم همسایه ها میبینن همه با هم وارد شدید .
من همیشه مادرشوهرم این کارو میکنه تازه بلندمیگه بترکه چشم حسود وبخیل بخدا ک من آتیش میگیرم وقتی میگ ...
شاید برای اینکه جمع شدین دور هم اسفند دودمیکنه که کسی چشمتون نزنه و این بترکه چشم حسود رو بعنوان یه آرزو و دعای خیر بگه...
💚شأن او این است که چون پدید آمدن چیزی را اراده کند، فقط به آن می گوید: باش، پس بی درنگ موجود می شود.آیه 82 سوره ی مبارکه ی یس💚 💗بگو ای بندگان من که اسراف بر نفس خود کردید، هرگز از رحمت (نامنتهای) خدا ناامید مباشید، البته خدا همه گناهان را (چون توبه کنید) خواهد بخشید، که او خدایی بسیار آمرزنده و مهربان است.آیه 53 سوره زمر
من خودم چون اسپند رو دوست دارم یکی هم دود کنه خوشحال میشم سر سلامتی پچه هام میگم دور سرشون بچرخونه یه صدقه ای هم کنار میذارم همون موقع کسی ما رو چشم نزنه