2777
2789
عنوان

اگه برین خونه کسی..

| مشاهده متن کامل بحث + 543 بازدید | 47 پست
شاید برای اینکه جمع شدین دور هم اسفند دودمیکنه که کسی چشمتون نزنه و این بترکه چشم حسود رو بعنوان یه ...

ن آخه وقتی مثلاً بچه خواهرشوهرم میخوره زمین سریع برمیگرده نگاه من می‌کنه بعد ب دخترش میگه پاشواسفنددودکن بعدموقع دودکردن میگه بترکه چشم حسود وبخیل وبیگانه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

این که چیزی نیست مارفتیم یه جا بچش خورد زمین مرتیکه پاشد دور سرشون صدقه چرخوند هی میگفت چشمون زدن&nb ...

منم چند وقت پیش رفتم جایی بچه نوزادشون گریه میکرد خالش گفت تخم مرغ بشکنین حتما چشم زدن دیگه سمت خونشونم نمیرم

خیلی بشعورن من اصلا به چشم زخم اعتقادندارم

من اعتقاد دارم ولی این دیگه نوبر بود

یادمان باشد به خاطر بی کسی هرکسی را به زندگیمان راه ندهیم با بی کسی میشود زندگی کرد اما با هرکسی نه 
من همیشه مادرشوهرم این کارو می‌کنه تازه بلندمیگه بترکه چشم حسود وبخیل بخدا ک من آتیش میگیرم وقتی میگ ...

ولی فک نکنم مادر شوهرت قصد بدی داشته باشه خب برای شما هم دود می کنه دیگه منظورش اینه که هرکی که این جمع رو چشم بزنه بترکه

ن آخه وقتی مثلاً بچه خواهرشوهرم میخوره زمین سریع برمیگرده نگاه من می‌کنه بعد ب دخترش میگه پاشواسفندد ...

انشاءالله منظورش شما نیستین.بیخیال گل

💚شأن او این است که چون پدید آمدن چیزی را اراده کند، فقط به آن می گوید: باش، پس بی درنگ موجود می شود.آیه 82 سوره ی مبارکه ی یس💚 💗بگو ای بندگان من که اسراف بر نفس خود کردید، هرگز از رحمت (نامنتهای) خدا ناامید مباشید، البته خدا همه گناهان را (چون توبه کنید) خواهد بخشید، که او خدایی بسیار آمرزنده و مهربان است.آیه 53 سوره زمر

من همیشه مادرشوهرم این کارو می‌کنه تازه بلندمیگه بترکه چشم حسود وبخیل بخدا ک من آتیش میگیرم وقتی میگ ...

اسفند رو برای سلامتی تو دود میکنه. خیلیا برای عروس یا دامادشون این کارو میکنن.

فکر میکنه ممکنه خوشبختی پسرش و کنار هم بودنتون رو چشم بزنن. مادربزرگ منم این کارو میکرد میگفت ممکنه چشم خودم زندگی پسرام رو بگیره.

اصلا اگه ازت بدش میومد یا منظورش تو بودی که جلوی چشم خودت دود نمیکرد!

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.

منم قبلاً خیلی بهم برمیخورد هیچی هم نمیگفتم بخداتوخونشون اصلا ازهیچی تعریف نمیکنم حتی چیزی میخرن خودمومیزنم ب اون راه ک ندیدم ک نگم چشمش شوربودخداروشکروضعیت خودم ازاوناخیلی خیلی بهتره ولی فکرمیکنن من چششون میزنم

ولی فک نکنم مادر شوهرت قصد بدی داشته باشه خب برای شما هم دود می کنه دیگه منظورش اینه که هرکی که این ...

بخداانقدرتابلواینکارومیکنه ازاونجامیایم شوهرم با خنده میگه مامانم داشت به تومیگفتا یعنی انقدتابلو ک منظورش منم ک نگو

اسفند رو برای سلامتی تو دود میکنه. خیلیا برای عروس یا دامادشون این کارو میکنن. فکر میکنه ممکنه خوشب ...

بذاراینوبگم بفهمی چجورین یه بارشان دعوت کردن رفتیم بعد بچه خواهرشوهرم گریه کرد بعداینادونه دونه میرفتن تواشپزخونه هی پچ پچ میکردن بعد دیدم یه تخم مرغ شکوندن داخل یه مشما آوردن انداختن تو کوچه اشغالی حالا بخدا من از بچه خواه شوهرم اصلا خوشم نمیاد فکرمیکردن چشمش زدم ک داره گریه می‌کنه خب طبیعیه ک نوزادگریه کنه دیگه

این سری عروسشم اونجابود سریع رفت اسفند دود کرد منم همون لحظه پاشدم به شوهرم گفتم بیابریم

واقعااینجورادمابیشعورن وچون خودشون حسودوچشم شورن راجع ب بقیه هم همین فکرمیکنن