2777
2789
عنوان

چرا اون حرفو زدم؟

413 بازدید | 19 پست

میگم که تاحالا شده تو یک جمعی یک حرفی بزنید که متوجه بشید اشتباه بوده و کاش نمیگفتید؟ الان تو همین شرایطم اونم تو جمع خانواده همسر اصلا یک حس بدیه واقعا آدمی نیستم نسنجیده صحبت کنم نمیدونم یک لحظه چی شد🥲🥲🥲 البته بقیه طبیعی برخورد کردن و باقی مهمونی خیلی طبیعی سپری شد ولی الان واقعا حس بدی دارم 

اوووو اره بابا همه ادما همینن گاهی . خدا ک نیستیم

من همونیم که وقتی یخم باز شه . . .                                                                                                                تا تیر تو زانوم نزنن به حالت عادی برنمیگردم😑

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چی گفتی؟ 

یه روز یه گدا بوده که دونفر بودن هرروز بهش سر میزدن یکیشون هر روز بهش یه لگد میزد و یکیشون هرروز بهش پول میداد، یه مدت این دو نفر پیداشون نمیشه اونیکه لگده رو میزد شد آدم خوبه و اونیکه پول میداد بهش شد آدم بده چون چند وقت پیداشون نبود که بهش لگد بزنن یا پول بدن، مراقب باشین بیش از اندازه خوب نباشین چون یه روز نبودن خوبیتون یا کم شدن خوبیتون باعث بد دیده شدنتون میشه، ✓/// از طرف یه احمق که همیشه خوب بوده و ساده از بس بلا سرم اومده دیگه از خودم بیزارممممم بخاطر کودن بودنم و سادگیم، انشاالله یه روزی میاد میبینم که حقم گرفته شده و میام اینجا مینویسم🖤😭
خیلی بده کاش زودتر یادشون بره 🥲🫠🫠

باور کن ده روز دیگ یادشون میره

من همونیم که وقتی یخم باز شه . . .                                                                                                                تا تیر تو زانوم نزنن به حالت عادی برنمیگردم😑
چی گفتی؟ 

عموی همسرم فوت کردن بعد بازاری بود یک لقب داشت تو بازار چیز بدی هم نبودها طبیعیه بعد اسم عمورو با اون لقب از دهنم در رفت احساس کردم بچه هاش یک جوری شدن کاش اصلا دهنم باز نمیشد خجالت کشیدم

عموی همسرم فوت کردن بعد بازاری بود یک لقب داشت تو بازار چیز بدی هم نبودها طبیعیه بعد اسم عمورو با او ...

ای بابا ولش کن دختر، کاش همه ی مشکلات انقد ناچیز و کم بودن

یه روز یه گدا بوده که دونفر بودن هرروز بهش سر میزدن یکیشون هر روز بهش یه لگد میزد و یکیشون هرروز بهش پول میداد، یه مدت این دو نفر پیداشون نمیشه اونیکه لگده رو میزد شد آدم خوبه و اونیکه پول میداد بهش شد آدم بده چون چند وقت پیداشون نبود که بهش لگد بزنن یا پول بدن، مراقب باشین بیش از اندازه خوب نباشین چون یه روز نبودن خوبیتون یا کم شدن خوبیتون باعث بد دیده شدنتون میشه، ✓/// از طرف یه احمق که همیشه خوب بوده و ساده از بس بلا سرم اومده دیگه از خودم بیزارممممم بخاطر کودن بودنم و سادگیم، انشاالله یه روزی میاد میبینم که حقم گرفته شده و میام اینجا مینویسم🖤😭
😁 و اونجاست که مارو با خاک میدن

بله بله.باور کن اونا تا الان یادشون رفتت ولی تو تا روزها هی یادت میاد و کله ات داغ میشه.

امضا ندارم.انگشت هم نمیزنم چون از لک جوهر روی انگشتم بدم میاد🌚