2777
2789
عنوان

خانمایی که دوتا بچه دارن بیاید

152 بازدید | 10 پست

من و همسرم تصمیم گرفتیم بچه دوم رو هم بیاریم الان دخترم چهارسالشه و به شدت خواهر و برادر کوچیکتر میخواد مشکل مالی هم نداریم 

ترسم اینه که نتونم درست اولی رو تربیت کنم و همه وقتم بره برا دومی و حسادت و دلخوری و تبعیض پیش بیاد یا فکر کنه من بهش توجه نمیکنم چون خودمم بچه اولم 

چکار میکنید که بین دوتا بچه فرق گذاشته نشه و به هردو به یک اندازه توجه شه؟ 

لطفا برای شادی روح فرشته زیبای آسمونی من یه صلوات بفرستید🖤

اولش که بچه اذیت میشه چون نوزاد خیلی وقت نیخاد.

بله خب چکار کنم که فکر نکنه دومی رو بیشتر دوست دارم؟ 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هلاکویی می،ه معمولا بجه اول پدرمادر تربیت میکنن دومی رو بچه اولی،به سخصیت بچه اولت بستگی داره نیتونی بهش مسئولیت پذیری یاد بدی تا متوجه سه اون بچه کوچیک نیاز به توجه بیشتری داره.من خودم مامان بابام داداسم ک ب دنیا اومد کلی برام جیز میز خریدن گفتن اینا رو داداش از ایمون اورده منم تا مدت ها نظر الهی داشتم بهشون😂😌

عزیزم ان شاالله به سلامتی و شادی.

من اصلا به دخترم نگفتم توی بغلم نشین یا روم نپر چون نینی داریم، فقط گفتم دلم و کمرم درد میکنه .

بچه که تازه بدنیا اومده بود دست کرد توی چشمش ، پسرم زد زیر گریه،دخترم ترسید.اصلا به روش نیاوردم چی کار کرده ،گفتم آخی داره گریه میکنه ،احتمالا یه چیزی رفته تو چشمش دردش گرفته، بیا نازی کنیم خوب بشه.

البته شوهرم و خونوادم همراه بودن ،یه موقع خودم خسته میشدم سر دخترم داد میزدم ،مامانم میبردش مشغول می‌کرد  ،نمیذاشت غصه بخوره .

الانم بزرگتر شدن یه موقع یه اسباب بازی یا چیزی میخوام بخرم مشترک بازی کنن،اصلا نمیگم برای شما دوتاست، میگم برای منه ،بعد با هم میان اجازه میگیرن بازی میکنن.

دعواشون بشه ،یکی به این میگم ،یکی به اون .

چن تا قانون هم دارم ،مثلا کسی نباید بدون اجازه وسایل دیگری رو برداره ،این قانون بر همه حالت های دیگه الویت داره ،حتی اگه به هم بزنن،مقصر اونه که بدونه اجازه دست زده .

همیشه به دخترم میگم تو بزرگتری باید هوای داداش رو داشته باشی .به پسرم هم میگن آبجی بزرگتره باید حرفش رو گوش کنی.

و ....

بله خب چکار کنم که فکر نکنه دومی رو بیشتر دوست دارم؟ 

وقتی با بچه دوم مشغولی و کلافه شدی ،حواست باشه ،اولی اومد حرف بزنه یا کاری کرد دعواش نکن ،میتونی بهش بگی من الان ذهنم مشغوله ،حرفت رو یادت نره بعدم بهم بگو ،و حتما توی اولین فرصت ازش بپرس.

هلاکویی می،ه معمولا بجه اول پدرمادر تربیت میکنن دومی رو بچه اولی،به سخصیت بچه اولت بستگی داره نیتونی ...

ای جانم عزیزم درست میگید دخترم عاشق بچه های کوچیکه همش بیرون از خونه یا تو خانواده تا نوزاد بغل یکی میبینه سریع میدوه تا ببینتش الان فردا خواهرم قراره زایمان کنه از ذوق دخترخاله دار شدن خوابش نمیبره به نظرم ظلمه بهش خواهر و برادر نداشته باشه

عزیزم ان شاالله به سلامتی و شادی. من اصلا به دخترم نگفتم توی بغلم نشین یا روم نپر چون نینی داریم، ف ...

مرسی عزیزم خداحفظشون کنه واستون چقدر خوبه که بین بچه ها فرق نمیذارید تجربیاتتون خیلی به دردم میخوره مرسی مامان مهربون♥

وقتی با بچه دوم مشغولی و کلافه شدی ،حواست باشه ،اولی اومد حرف بزنه یا کاری کرد دعواش نکن ،میتونی بهش ...

درسته عزیزم واقعا ممنونم از راهنماییت♥

مرسی عزیزم خداحفظشون کنه واستون چقدر خوبه که بین بچه ها فرق نمیذارید تجربیاتتون خیلی به دردم میخوره ...

سلامت باشی گلم، والبته موفق. 

سعی میکنم من فرق نذارم ،ولی چون روحیاتشون متفاوته ،جمع کردن خواسته هاشون باهم یه کم سخته‌.

یادت باشه هیچ موقع به خاطر یکی ،اون یکی رو دعوا نکنی و بزرگتر شدن ،مقایسه شون نکن ،من خودم خیلی ازین کار بدم میاد .

شما و همسرت همدل باشید  اونا هم از شما یاد میگیرن .❤❤

خوشحالم که تونستم کمک کنم.

من یه دختر ۴ سال و نیمه و به پسر یک‌ماهه نیمه دارم . هیچ حسادت و ناراحتی نسبت به پسرم در وجود

دخترم نیست و بسیار دلسوز و همراهه با من . حتی خیلی بیشتر از من حواسش به برادرش هست. شاید دلیلش اینه که چهار سال عاشقانه دوستش داشتیم و علاقه و ابراز کردیم و مرتب گفتیم تو قلب مایی نور چشم مایی و... در واقع الان نسبت به جایگاه خودش در خانواده اطمینان داره و حس بدی نسبت به عضو تازه وارد نداره