2777
2789
خودتو سننه ؟

اول شما

کاش دنیا بهم یه دختر بده🙎‍♀️🥺که رحم کنه به زنی که متاهله👩‍❤️‍👨میخوام بدون اجازه مرد نفس بکشه💇‍♀️❤️‍🔥میخوام پرنده ها رو بدون قفس بکشه🕳🐣میخوام فرشته نباشه خطا جزئی زمینه🚫🧚‍♀️میخوام زن باشه زن بمیره زنیت همینه🌝🔥💆‍♀️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الکی حرف نزدم فقط سوال پرسیدم      

Ok

ما می خواستیم دنیا رو عوض کنیم دنیا ما رو عوض کرد 🖤🖤یک عدد خسته از همه چیز🖤یک آدم تلخ 🖤 خواهشا تو خصوصی نیاید دلیل حالم رو بپرسید دوست ندارم توضیحی راجبش بدم.اولن کع این جا یه سایت عمومیه وقتی نظرتو بیان میکنی جنبه شنیدن نظر مخالف رو هم داشته باش دوما نقد یه نظر با عدم بی احترامی به اون نظر خیلی فرق داره پس اول تعریف دموکراسی رو بفهمید چهار تا کتاب راجبش بخونید بعد بیاید اینجا جبهه بگیرید دموکراسی یعنی من نظر مخالفمو میگم تو هم باید متقابل بع نظر مخالف من احترام بزاری بشنویش 
مسیحی ها هم منتظر ظهور هستند بعدم مسیح هم پیامبره دیگ ما میگیم ایشالله امام حسین  شفاعتش کنه ...

عزیر دل در مورد دینشون اطلاع دارم واز انتظارشون برای ظهور موعود خبر دارم  وبرای ما قابل احترامن 

ولی تایپک ختم صلوات برای مسلموناست وتنها شیعه ها منتظر حضرت مهدی (عج )هستن 

زبان را مگردان به عیب کسان  که خود عیب داری ومردم زبان                                                              خدا یک علی داشت.                                                             الحمدالله که آن هم امام ما شد 💚💚💚💚💚هیچ وقت یه پولدار بد باعث نمیشه از پول بدت بیاد   !  پس چرا یه دیندار بد ؛ باعث میشه از دین بدت بیاد؟؟؟💔💔💔
چرا خدا هم گفته دیگ... همون خدا پیامبر فرستاده تا اینو بگه دیگ 🙄

اون چیزایی ک خدا گفته ب شگل ایه هست ک توی قرانه 

چیزایی ک پیامبرو اماما گفتن اسمشون حدیثه 

برو بچ این کاربری متعلق به یه نفر نیست پس هی نپرسین چرا تو تایپیک قبلیت اینو گفتی چرا صحبتات تو تایپیکا متغیره اینجا یکی ارزوشه بچه دارشه یکیمون ارزوشه توی کنکوری ک پیش رو داره موفق شه و رشته مورد علاقشو دنبال کنه یکیمون تمام فکرش قبول شدن ازمون استخدامی اموزشو پرورشه و رویاش معلمی یکی بهتر شدن حال بچش اینجا هممون ارزوهایی داریم غمایی داریم دلمونو نوازش میدن اینجا جاییه واسه رهایی پس باهم مهربون تر باشیم❤❤❤
پروفایلت جررر چاقو رو سمت کی گرفتی داداشم؟ 😂

سمت تو آیا آماده ای؟

کاش دنیا بهم یه دختر بده🙎‍♀️🥺که رحم کنه به زنی که متاهله👩‍❤️‍👨میخوام بدون اجازه مرد نفس بکشه💇‍♀️❤️‍🔥میخوام پرنده ها رو بدون قفس بکشه🕳🐣میخوام فرشته نباشه خطا جزئی زمینه🚫🧚‍♀️میخوام زن باشه زن بمیره زنیت همینه🌝🔥💆‍♀️
سمت تو آیا آماده ای؟

آره بزن به قلبم شاید پباچه بره بیرون از قلبم منم راحت بخابم (: دیگه بهش فک نکنم دیگه تو سینم جا نداشته باشه دیگه عاشقش نباشم 🙂🚶🏻‍♀️🚬

آدما قاضی های خوبی برای اشتباهات بقیه ان و وکیل های خوبی برای اشتباهات خودشون 😉👌🏻
تو تاپیکات از روزه  گرفتن و سحری خوردن گفتی. مگه مسیحی ها روزه میگیرن

ول کن بابا یه چیزی گفت  طفلی پیگیرش نباش 😂

زبان را مگردان به عیب کسان  که خود عیب داری ومردم زبان                                                              خدا یک علی داشت.                                                             الحمدالله که آن هم امام ما شد 💚💚💚💚💚هیچ وقت یه پولدار بد باعث نمیشه از پول بدت بیاد   !  پس چرا یه دیندار بد ؛ باعث میشه از دین بدت بیاد؟؟؟💔💔💔
آره بزن به قلبم شاید پباچه بره بیرون از قلبم منم راحت بخابم (: دیگه بهش فک نکنم دیگه تو سینم جا نداش ...

بزنم تو قلبت که فکر کنم خوشحال بشه،بعضی از رفتنا به نفع آدمه،اون رفت تا اونی که لیاقت واقعی آدمه بیاد پیشش و جالب تر اینکه اون تنها نرفت یه قلب رو هم با خودش برد😃🤕

بزنم تو قلبت که فکر کنم خوشحال بشه،بعضی از رفتنا به نفع آدمه،اون رفت تا اونی که لیاقت واقعی آدمه بیا ...

بعد اون دیگه هیچکی نمیاد تو زندگیم 🥲🪴آدم مگ چن تا قلب داره؟ یدونه داشتم اونم دادم رفت... (:

آدما قاضی های خوبی برای اشتباهات بقیه ان و وکیل های خوبی برای اشتباهات خودشون 😉👌🏻
بعد اون دیگه هیچکی نمیاد تو زندگیم 🥲🪴آدم مگ چن تا قلب داره؟ یدونه داشتم اونم دادم رفت... (:

غلط کردی قلب دادی باید پسش بگیری

غلط کردی قلب دادی باید پسش بگیری

کاش میشد 🥺

منم دلم میخاد دیگه فکرشو نکنم ولی نمیدونم چرا نمیتونم فراموشش کنم