2777
2789
عزیزم من ی مدت داروهای گیاهی استفاده کردم و بدتر شدم بخاطر تلخی زیادش اسید معدمم بالا بردن و باید به ...

خدا شفابده عزیزم.خودت بهتر میدونی خواهرم.

یاد گرفتم که روزهای خوب میان و میرن، روزهای بد هم میان و میرن اما هیچ چیزی به اندازه واکنشهای درست ما در روزهای خوب و بد برای آرامشمون مهم نیست. البته بعد از توکل به خدا🌻🥰

بله خوشگلم میدونم لطفم میکنی میگی چون ممکنه واقعا ب کار ی بنده خدایی بیاد و دعاتم بکنه 

عزیزم آرزوی سلامتی همه شما رو دارم.وقتی میبینم کسی مریضه ناراحت میشم

یاد گرفتم که روزهای خوب میان و میرن، روزهای بد هم میان و میرن اما هیچ چیزی به اندازه واکنشهای درست ما در روزهای خوب و بد برای آرامشمون مهم نیست. البته بعد از توکل به خدا🌻🥰

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تهران هستیم ولی شهرهای اطرافم میریم چون برادرم 27سالشه از 15سالگی درگیر این بیماریه

ببین عزیزم قبلا به کاربرای دیگه هم گفتم.پیش امامزاده عین علی و زینعلی یه کلینیک طب سنتی هست تعریفشو شنیدم.توی قم هم حاج آقا محسن اسماعیلی بنظرم خوبن.آدرس قم ایشون رو از اینترنت میتونیدسرچ کنید.هست بنظرم.اگر نبود بگیدپیگیربشم .

من تهرانم

عزیزم قبلا به کاربرای دیگه هم گفتم.پیش امامزاده عین علی و زینعلی یه کلینیک طب سنتی هست تعریفشو شنیدم.توی قم هم حاج آقا محسن اسماعیلی بنظرم خوبن.آدرس قم ایشون رو از اینترنت میتونیدسرچ کنید.هست بنظرم.اگر نبود بگیدپیگیربشم .طبیبهای طب اسلامی هم توی قم هستن.آقای اخوان رو اطلاع دارم.روحانی هستن.آقای نادری هم هستن.روحانین ایشون هم

چی هس؟ اخه قرص خودمم میخورم قطع مبشه منتها خواب آور هستن قرصای حساسیت ادم سست میشه 

اسمش تل فست

Tel Fast

برا من ک این اصلا خواب آور نبود، کلا هم امسال دوتا خوردم عطسه هام قطع شد،  پارسال برا سرفه ام کلا ی دونه خوردم.

قیمتی هم نداره، پارسال ی ورق گرفتم فکر کنم  20 تومن این حدودا بود.

لبخند تـــــــو را چند صباحی است ندیدم/ یکبار دگر خانه ات آباد بگو سیـــب
مجردی؟به ازدواج هم فکر میکنی با وجود دیسک یا نه؟من که به خاطر دیسک کمر میلی دیگه به ازدواج ندارم آخه ...

آره مجردم.نه فکر نمیکنم.غیر از دیسک کمر یه بیماری بدتری هم دارم که باعث میشه نتونم باردار بشم.مردا میخوان چیکار منو.مردا عاشق خانم های توپر و هیکلی و سالم و خوش بر و رو و خندانن که حداقل دوتا بچه براشون بیاره نه منِ لاغر و مریض.حالا همین جوریش هم این مریضی هامو که دیگران نمیدونن بازم خواستگار ندارم چه برسه به وقتی که بفهمن.من کیسه کیسه دارو میخورم هر روز.واقعا حق میدم کسی منو نخواد.با این کمرم خیلی ببخشید اینو میگم ولی توانایی انجام رابطه ج ن س ی رو ندارم.اینو یه دکتری خیلی روک بهم گفت.با این معده ی داغونم هیچی نمیتونم بخورم.ضعیف و لاغرم.تازه عینکی هم هستم.هر چی ژن بد و دارم.اصلا نه میتونم نه میخوام که بچه داشته باشم که این ژن های معیوبمو به اون بیچاره هم انتقال بدم.همون خودم زجر بکشم و تنهایی بمیرم بهتره تا این که چند نسل دیگه هم مثل من زجر بکشن تو این دنیای بی ریخت.

آره مجردم.نه فکر نمیکنم.غیر از دیسک کمر یه بیماری بدتری هم دارم که باعث میشه نتونم باردار بشم.مردا م ...

ای بابا بیخیال ازدواج خدا کنه سالم باشیم ازدواج نخاستیم غصه نخور بابا تو از لاغریت ایراد میگیری منم از شکم بزرگم من به جز این دیسک کمر دیسک گردنم دارم ندول بدخیم تیروئید هم داشتم که جراحی کردم شکمم با زور قرص کار میکنه بیخشیدا😂 باید سه تا قرص سیلاکس بخورم تا کار کنه پریود هم نمیشم فقط با قرص منم مثل خودتم نمیتونم ازدواج کنم

مشگلی ندارین تو بارداری اینا؟من خیلی نگرانم

پارسال با ی بار اقدام باردار شدم ولی شش هفته سقط شد و بخاطر کیستم نبود مشکل ژنتیکی داشت دکتر گفت 

الان هنوز اقدام نکردم

اگه بخام خودمو توصیف کنم میگم ✓چال گونه خال لب گیسو کمند ابرو کمان♕