2777
2789
روزی سه وعده باید با معده خالی بجوی و با آب بخوری من خودم چون روزه بودم ماه رمضون یکبار بعداز سحری م ...

ممنون🌹🌹🌹

خدای یکتای من تنها امیدم❤لینک کارزار خروج افغان ها👊 https://www.karzar.net/visa 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اونا مگه واقعیه؟   آره ازین رنگ وارنگ ها دیدم ولی مگه سفیدهاش واقعا از معدن سنگ نمک میارن؟ مش ...

ما رفتیم نرسیده به گرمسار تمام کوهها سنگ نمکای بزرگ بود چندتا بزرگ و کوچیک اوردیم هم سرخه هم زرد و سفید اولا دکور گذاشتیم بعد تیکه تیکه ازش میکنم برای بادمجون خیس کردن یا سیب زمینی میپزم تو قابلمه یه تیکه میندازم 

اون خانومایی که گفتن وسواس داریم شاید به نظرتون مسخره بیاد اما در حقیقت شیطان این افکارو میندازه توس ...

و ذکرلا هول ولا قوه الا بالله علی العظیم این ذکر هم خییییلی موثره خیلی انقدر آروم میشی که خودت تعجب میکنی چقدر من آرومم خدا

وقتی پول نیست چیکار باید کرد؟

هعییی میفهمم کاملا چی میگی عزیزم، چی بگم😪منم یه خورده پس انداز کردم، ولی کمه، مگه اینکه قرض بگیرم از خانواده ام، خداروشکر مامانم کمکم میکنه آخه میبینه با این سنم خیلی اذیت میشم به خاطر اون سه دندون، آخه تو چشمه، موقع خندیدم یه جوری می خندم معلوم نشه، مامانم خودش گفت قرض میدم برو درستشون کن، خدا خیرش بده. تو هم نگران نباش گلم انشالله خدا خودش از یه جایی میرسونه برای هر جفتمون، درکت میکنم چقدر سخته دندونای آدم خراب باشه. آرزومه اون سه تا دندونام تا عید بشه مثل قبل حاملگیم، آرزومه یه دل سیر بخندم بدون اینکه از دندونم خجالت بکشم، هعیییبی😪😪

🙂😊
هعییی میفهمم کاملا چی میگی عزیزم، چی بگم😪منم یه خورده پس انداز کردم، ولی کمه، مگه اینکه قرض بگیرم ا ...

خدا مادرتو حفظ کنه انشاالله خدا به زندگیش خیر و برکت بده من امروز هر جا رفتم واسه وام نتونستم بگیرم خدا کنه از جایی برسه

سال‌ها، چه روزها، دقایق و ساعات، چه شب‌ها ‏نِشَسته، خَمیِده، دَست بَر زانو، گفتیم دیگر نمی‌توان ادامه داد ‏.....و ادامه می‌دهیم همچنان! به قول بوکوفسکی"‏ما برای ادامه دادن هیچ کسی را نداریم،جز خودمان و همین کافی است...🥲🖤
خدا مادرتو حفظ کنه انشاالله خدا به زندگیش خیر و برکت بده من امروز هر جا رفتم واسه وام نتونستم بگیرم ...

قربونت برم عزیزدلم❤❤ انشالله جور میشه عزیزم نگران نباش، خدا بزرگه، خودش از یه جایی میرسونه که اصلا فکرشو نمیکنی

🙂😊
ورزش و استخر فوق العاده س عزیزم حتماااااا انجام بدین چقدر هم روی روحیه و سرزندگی تاثیر میذاره

ممنونم از راهنماییت دوست عزیز 🌹، اتفاقا دکترم گفتن ورزش کنم و برم استخر 

خدایا شکرت که پسرمو دارم ❤️
چیزی نیست که خوب بشه.من الآن ۲۴ سالمه و از ۱۶ سالگی دیسک کمرم زد بیرون.اون زمان ده جلسه فیزیوتراپی ر ...

مجردی؟به ازدواج هم فکر میکنی با وجود دیسک یا نه؟من که به خاطر دیسک کمر میلی دیگه به ازدواج ندارم آخه مردا دارن به همون سالماش خیانت میکنن منی که همش کمر درد دارمو حتمن میندازه دور😂