2777
2789
عزیزم کاریم برای خوب شدن کمرتون انجان دادین؟ منم ال چها و پنج و اس یک درگیره هر روز درد دارم چند سال ...

چیزی نیست که خوب بشه.من الآن ۲۴ سالمه و از ۱۶ سالگی دیسک کمرم زد بیرون.اون زمان ده جلسه فیزیوتراپی رفتم فقط.کار خاصی نمیکنم.بیشتر از یه کیلو هیچی بلند نمیکنم وگرنه به شدت درد میگیره و میزنه به پاهام.گاهی وقتا یهویی کمرم میگیره.خوب نمیشه دیگه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه مث همیشه  خیلی ازین مشکلا ندارم.

بببین باید حداقل روزی ۴ بار دفع داشته باشی، اگر کناره یعنی یبوست داری! و باید رفعش کنی. ضمناً از مصرفی گرمی ها‌ و خشکی ها نظیر عسل، سیاه دونه، کنجد و فرآورده های آن، خرما، هل، زعفرون، دارچین، زیره به ویژه سیاه، رازیانه، زنجفیل، کاکاؤو، نسکافه، شکلات، قهوه سیر و پیاز خام یا سرخ شده و همچنین یخ، آب همراه یخ، برنج بخصوص کته، غذاهای سرخ کردنی، ادویه های تند مثل فلفل سیاه، سرکه و ترشی ها، غذاهای صنعتی، انواع سس، فست فودها مثل سوسی و کالباس، گوشت شتر و... خودداری کن. هر روز صبح و شب گلاب افشانه کن در صورتت. روغن نرگس هر شب بمال در ملاج سرت. رب انار شیرین ۰/۵ ساعت قبل از نهار و شام یک قاشق مرباخوری بخور. زیاد از طلا استفاده نکن. ساعت خوابت رو درست کن(از ۱۰شب تا ۲ صبح حداقل خواب باش). نمازاتو سر وقت بخوان. با وضو به رختخواب برو. حرز امام جواد همراهت باشه همیشه. انگشتر عقیق یمنی با رکاب نقره دست کن. در اتاق خوابت حتماً یک جلد قرآن باشه. صبح و شب آیت الکرسی+۴ قل بخوان. صبح ها سوره یس، شب ها سوره واقعه بخوان. چهار کنج خونه تون ایت الکرسی نصب کن. هر روز صدقه بده. هر روز اسفند+کندر دود کن. در خانه سرکه طبیعی نگه داری کن. از سگ و شمائل سگ و هر چیز مربوط به سگ دوری کن. از گربه های تمام سیاه دوری کن. از افکار شیطانی، کفرامیز، گناه الود، منفی، پریشان کننده، اتفاقات ناگواری گذشته یا آینده که هنوز رخ نداده پرهیز کن. نشستن کنار رودخانه و تماشای آن. عدم رفتن کنار دریا و طولانی تماشا کردن آن، رفتن به امکان مذهبی مثل مسجد، هیأت، حرم امامزاده ها و امامان، سفر اگه امکانش رو داری زیاد برو. صله رحم. تفریحاتی که علاقه داری انجام بده. ورزش به اعتدال برات خیلی خوبه. برادر بودن سحر و بین الطلوعین پوشاندن سر بخصوص در دستشویی، عدم نگه داری نماد های شیطان پرستی مثل ستاره پنتاگرام، ستاره داود، هرم، ابلیسک مثل برج ایفل پاریس، تک چشم و... سعی کن اطرافت خروس و کبوتر باشند. احتمال می دم بخشی از مشکلاتت بخصوص افسردگی ت و مخصوصاً مشکل خوابت مشکل علوم غریبه باشه. پس توصیه های در این زمینه رو خیلی جدی بگیر!

سلاام من خیلی جوش صورت دارم وpcodهستم  روی سینه و بازوهامو صورتمه وحشتناک شدم  نا امیدم ...

عزیزم منم اولین علایمم جوشهای دردناک خونی بود ک متوجه تنبلی تخمدانم شدم ،با مصرف درست دارو ورزش و تغذیه سالم از بین میره من نزدیک پانزده سال دارو مصرف میکردم برا تنبلی الان خداروشکر یکسال بدون دارو پریود میشم

بهار بودو تو بودی و عشق بودو امید،بهار رفت و تو رفتی و هرچه بود گذشت..../آدمها را به خاطر گناه دیروز سرزنش نکن شاید ک استغفار  کرده باشد/ اول خودت انسان باش بعد برو منبر ....(دخترم همه زندگیمه)
عزمزم شما برای درمان با طب سنتی ، به کجا مراجعه می کنین؟ مرکز معتبر و خوب

سلام عزیزم.

من همون پست های اول گفتم .

برادرم هستن .

بعضی مطالب رو از ایشون یاد گرفتم .

اینایی که گفتم سرطانشون درمان شده مال چندین سال قبل هست فک میکنم میرفتن کرج اگه اشتباه نکنم .

میگفتن تو شبکه های ملی هم میاد برای گفتگو .

ولی من ندیدم خودم.

مثلا یکی از اینا که سرطان داشته و خوب شده .

فقط یکسال رژیم  غذایش اب پنیر بوده.

پر طاووس 🦚🦚🦚    قشنگ است به کرکس ندهندش               معرفت دُرّ 💎💎💎  گرانیست به هرکس ندهندش                                  
یبار لاپراسکوپی کردم. الان رفتم طب سنتی ی ژل داده به رحم تزریق کنم میترسم

من دکتر بهم گفت کمی چسبندگی 

بعد من کمر درد و درد زیر دلم دارم 

ولی خب من برام فرقی نداره ک برم برا درمان چون ما کلا بچه دار نمیشیم

جالب است،🤌ثبت احوال همه چیز را درشناسنامه ام نوشته است به  جز احوالم....🚶‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀😶
یبار لاپراسکوپی کردم. الان رفتم طب سنتی ی ژل داده به رحم تزریق کنم میترسم

لاپراسکوپی خوب نشد انجام دادی؟

حتما باید انجام بدیم؟

جالب است،🤌ثبت احوال همه چیز را درشناسنامه ام نوشته است به  جز احوالم....🚶‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀😶
ما خیلی استفاده میکنیم.تو خیارشور میریزیم.برنج رو با سنگ نمک خیس میکنیم و شور برگ مو با سنگ نمک درست ...

ممنون عزیزم 

من نمک از فروشگاه خانه طبی گرفتم ظاهرا نمک طبیعیه، می خواستم ببینم کسی بوده استفاده کرده خوب شده باشه؟ آخه دمنوش آویشن خیلی وقته استفاده می کنم ولی تا قطع می کنم داروهای گیاهی رو یه مدت بعد برمیگرده دردها   

شوری برگ مو خوشمزه اس؟ نشنیده بودم تا حالا