سنگ نمک سمت مولوی فراوونه هررنگی بخای هست سنگای بزرگ کوچیک
اونا مگه واقعیه؟ آره ازین رنگ وارنگ ها دیدم ولی مگه سفیدهاش واقعا از معدن سنگ نمک میارن؟ مشکوک میزنن اونا! آخه مثلا برای بعضیاش نوشته واسه کساییکه کم کاری دارن خوب نیست نمیدونم این سنگه ید نداره اون داره! خب سنگ تو کوه چجوری فهمیدن ید داره یا نه؟ این ینی کارخونه ایه دیگ
ممنون عزیزم من نمک از فروشگاه خانه طبی گرفتم ظاهرا نمک طبیعیه، می خواستم ببینم کسی بوده استفا ...
انشاا... که زود خوب میشید.دکتر خوب پیدا کنید تحت نظرش باشید.شور برگ مو در واقع همون برگ مو هست که تو آب نمک میذاریم که تو زمستون باهاش دلمه درست کنیم.موقع استفاده از شب میذاریم تو آب تا شوریش بره .مزه دلمه تازه رو نمیده ولی خوشمزه هست باز.
عزمزم شما برای درمان با طب سنتی ، به کجا مراجعه می کنین؟ مرکز معتبر و خوب
ایشون طب اسلامی رو گفتند که مربوط به استاد تبریزیانه الان ایران نیست ولی شاگردانش هستند تو اغلب شهرهای بزرگ نمایندگی دارند شماره هاشون تو نت هست سرچ کنی و طب سنتی هم دکتر خیراندیش حاذقه برای درمان سرطان و بیماریهای صعب العلاج اگه نوبت داشته باشه
من عزیزم مشهد چندتا دکتر میرم افشین هوشیار حمیرا امتی حمید رضوان مهدی ملک نژاد حیات بخش سعید حفیظی ا ...
مممنونم عزیزم خوب توضیح دادی من پسرم درگیر هست ۲۲سالشه دانشجو هست فرهنگیان میخونه پیشم نیست که غذاشو کنترل کنم اما خودش رعایت میکنه ؟کمی فقط خونریزی داره اسهال خوب شده شما چه دارویی میخوری؟
منم فوبیای بیماری دارم وسواس خیلی وحشتناکه واقعا آدم از زندگیش سیر میشه
واقعا سخته درمانم نداره
👇❤دو تا بچه بودن توی شکم مادر.اولی میگه تو به زندگی بعد زایمان اعتقاد داری؟ دومی: آره حتما. یه جایی هست که میتونیم راه بریم شاید با دهن چیزی بخوریم. اولی: امکان نداره. ما با جفت تعذیه می شیم. طنابشم انقد کوتاهه که به بیرون نمی رسه. اصلا اگه دنیای دیگه هم هست چرا کسی تاحالا از اونجا نیومده بهمون نشونه بده. دومی: شاید مادرمونم ببینیم. ولی مگه تو به مامان اعتقاد داری؟ اگه هست پس چرا نمی بینیمش؟ دومی: به نظرم مامان همه جا هست. دور تا دورمونه. اولی: من مامانو نمی بینم پس وجود نداره. دومی: اگه ساکت ساکت باشی صداشو می شنوی و اگه خوب دقت کنی حضورشو حس می کنی.مثل دنياي امروز ما و خدايي كه همين نزديكيست😍...........
باهاش حرف بزن بگو حداقل تو گوگل چیزی سرچ نکن احساس بیماری داری برودکتر پادکست بزار گوش کنه کت ...
به خدا خستم کرده اصلا از چشمام داره میوفته میام خونه مادرم دلم نمیخواد برم خونمون چون مهربونه گردش میبره ولی کوفت میکنه به خدا از بس وسواس فکری و وسواس تمیزی داره